31ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών (www.athensboatshow.gr)

31ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών (www.athensboatshow.gr)

Η μεγαλύτερη Ναυτική Έκθεση όλων των εποχών μεταφέρεται και πραγματοποιείται από 17-25 Οκτωβρίου στο METROPOLITAN EXPO στο μεγαλύτερο πιο σύγχρονο και εντυπωσιακό εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας.

Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών…..το όνειρο γίνεται πραγματικότητα

Ήλιος, θάλασσα, σκάφος. Σύνθεση μοναδική σε όλη της την διάσταση. Οι διακοπές με σκάφος είναι για εκείνους που θέλουν να ονειρεύονται με τα μάτια ανοιχτά. Έτσι, για να βλέπουν τα όνειρά τους ν? αποκτούν άρωμα, γεύση, εικόνα, αίσθηση.

Το σκάφος – ανεξαρτήτως μεγέθους, μάρκας και τιμής – είναι ένα μέσο που πραγματοποιεί κάθε υπόσχεση που δίνει. Σας πάει γρήγορα, με ασφάλεια και χωρίς συνωστισμό στον προορισμό που εσείς επιλέγετε, με το μοναδικό προνόμιο να αγκυροβολείτε όπου θέλετε, απολαμβάνοντας το μπάνιο, το ψάρεμα ή την μαγεία της χαλάρωσης.

Κοστίζει όσο το δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο, σας προσφέρει το προνόμιο να επισκεφτείτε περισσότερο από ένα προορισμούς, κολυμπάτε σε prive κολπίσκους ή κοσμοπολίτικες παραλίες, ψαρεύετε σε απλησίαστους ψαρότοπους και εξερευνείτε υδάτινους παράδεισους που μέχρι πρότινος τους «αγγίζατε» μόνο μέσα από την φαντασία σας. Με την επιλογή για όλες αυτές τις απολαύσεις να ανήκει αποκλειστικά σε εσάς…. Χρειάζεστε κι άλλα;

Μυημένοι και μη θα ανακαλύψουν όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα από κοντά στα μέσα του Οκτώβρη όπου τα φλας της δημοσιότητας θα εστιάσουν αποκλειστικά στο 31ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον όλων όσοι αγαπούν τη θάλασσα, το σκάφος, το ψάρεμα και τα θαλάσσια σπορ. Συγκεκριμένα στην έκθεση θα παρουσιασθούν: Φουσκωτά, Ταχύπλοα, Πολυεστερικά, Βάρκες ψαρέματος, Cruisers, Yachts, Ιστιοπλοϊκά, Μηχανές, Εταιρείες ενοικιάσεως σκαφών, Προϊόντα για το ψάρεμα, το σκάφος, τα θαλάσσια σπορ και τη θάλασσα.

Για εννέα ημέρες από τις 17 έως και τις 25 Οκτωβρίου με μια τεράστια ποικιλία σκαφών (1.000 σκάφη) ναυτικών προϊόντων και υπηρεσιών (10.000 προϊόντα), το δικό μας Ναυτικό Σαλόνι, θα αποδείξει για ακόμα μια φορά ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, τόσο για τον χώρο της θαλάσσιας αναψυχής και του θαλάσσιου τουρισμού όσο και για εκείνους που ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με το boating, το yachting και το ψάρεμα.

Με ένα αξιοζήλευτο savoir – faire ο σύνδεσμος ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ, ο κλαδικός φορέας που υποστηρίζει την έκθεση και η διοργανώτρια εταιρεία EXPO ONE ΕΠΕ, ετοιμάζονται ειδικά φέτος να δώσουν ένα ρεσιτάλ διορατικότητας, δημιουργικότητας, άριστης ποιότητας υπηρεσιών και επαγγελματισμού με επίκεντρο όλων το νέο χώρο διεξαγωγής. Οι συντελεστές της έκθεσης δημιουργούν με αυτό τον τρόπο νέους ναυτικούς «μύθους» αποδεικνύοντας ότι όταν η ανάπτυξη και η πρόοδος έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο τότε τα όποια στεγανά παραμερίζονται.

Το μεγαλύτερο Ναυτικό Σαλόνι μετακομίζει στο μεγαλύτερο Εκθεσιακό Σαλόνι.

Ο μεγάλος «άσσος στο μανίκι» του 31ο Διεθνούς Ναυτικού Σαλονιού που αλλάζει φέτος στέγη, λέγεται METROPOLITAN EXPO και πρόκειται για το αρτιότερο, πιο σύγχρονο και εντυπωσιακό εκθεσιακό κέντρο της χώρας μας που βρίσκεται στο χώρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Με μεγάλες, υπερσύγχρονες υποδομές, προσβάσιμο με όλα τα συγκοινωνιακά μέσα μαζικής μεταφοράς και εγκαταστάσεις πολυτελείς, άνετες και λειτουργικές, το νέο εκθεσιακό κέντρο δημιουργεί δυναμική προοπτική ανάπτυξης για τον συνεδριακό και εκθεσιακό τουρισμό στην Ελλάδα, ενώ προσδίδει στο Ναυτικό Σαλόνι των Αθηνών την αίγλη, το κύρος και την εικόνα που του έλειπε ανεβάζοντας ψηλότερα από κάθε άλλη φορά τον πήχη.

• 50.000 τ.μ. μοντέρνου εκθεσιακού χώρου,

• κατηγοριοποίηση εκθεμάτων ανά αίθουσα,

• 2 πολυτελή εστιατόρια,

• 7 bars-cafe,

• καθιστικοί χώροι,

• 100.000 τμ χώροι στάθμευσης,

• εύκολη πρόσβαση με μετρό, προαστιακό, λεωφορείο, αεροπλάνο, αυτοκίνητο. (www.athensboatshow.gr)

• δωρεάν μεταφορά επισκεπτών προς την έκθεση με πούλμαν από σταθμούς μετρό και προαστιακού (www.athensboatshow.gr)

είναι μόνο ορισμένα από τα πλεονεκτήματα που θα απολαύσει ο επισκέπτης του Διεθνούς Nαυτικού Σαλονιού Αθηνών στο METROPOLITAN EXPO.

Λαμβάνοντας υπόψιν όλα αυτά αποδεικνύεται πλέον ότι μια ναυτική έκθεση όταν διοργανώνεται κατά άψογο τρόπο έχει πολύ πιο ουσιαστικό ρόλο από αυτόν που πολλοί από εμάς προσδίδουμε στις διάφορες εκθέσεις.

Γιατί πολύ απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ο βαθύτερος στόχος είναι το εκθεσιακό γεγονός να «φωτίζει» τις τελευταίες τάσεις της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ανάπτυξης μιας χώρας ή μιας αγοράς.
Το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών στο METROPOLITAN EXPO εκθεσιακό κέντρο αγγίζει τα πρότυπα όλων των γνωστών διεθνών Ναυτικών Σαλονιών.

31ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών (www.athensboatshow.gr)