3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 4ΧΡΟΝΕΣ ΕΞΩΛΕΜΒΙΕΣ ΥΑΜΑΗΑ

3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 4ΧΡΟΝΕΣ ΕΞΩΛΕΜΒΙΕΣ ΥΑΜΑΗΑ

Η «ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.», επίσημη αποκλειστική διανομέας της YAMAHA Motor Corporation Ltd. σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η συνολική περίοδος εγγύησης για τους τετράχρονους εξωλέμβιους κινητήρες YΑΜΑΗΑ διαμορφώνεται σε 3 χρόνια για χρήση αναψυχής και 12 μήνες για επαγγελματική χρήση.

Η συγκεκριμένη επέκταση εγγύησης αφορά τετράχρονους εξωλέμβιους κινητήρες έτους παραγωγής 2008 κι εφεξής.

Η περίοδος εγγύησης υπολογίζεται από την ημερομηνία αρχικής αγοράς, όπως αυτή καταγράφεται στο Βιβλίο Εγγύησης που αποστέλλει η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ στον αρχικό αγοραστή.

Απαραίτητες και καθοριστικές προϋποθέσεις για τη μεγάλη διάρκεια ζωής και ασφαλή χρήση του κινητήρα, είναι η σωστή λειτουργία, συντήρηση και φύλαξή του. Οι επισκευές καλύπτονται από την Εγγύηση με την προϋπόθεση ότι ο κινητήρας έχει λειτουργήσει και έχει συντηρηθεί σωστά, σύμφωνα με τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στο Βιβλίο Ιδιοκτήτη.

Επίσης ο κινητήρας θα πρέπει να έχει ελεγχθεί και να έχει υποβληθεί στα προβλεπόμενα σέρβις από το Επίσημο Δίκτυο Συμβεβλημένων Συνεργείων ΥΑΜΑΗΑ της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ, σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα συντήρησης, όπως αυτά αναφέρονται στο Βιβλίο Ιδιοκτήτη.

ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.

Τηλ. 210 6293-596 – Fax. 210 6201-745