19ος Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Blue Cup

Η εταιρία Vernicos Yachts διοργάνωσε για 19η συνεχή χρονιά τον ιστιοπλοϊκό αγώνα Blue Cup από 31 Οκτωβρίου έως 7 Νοεμβρίου. Στον αγώνα συμμετείχαν 50 σκάφη Beneteau με πληρώματα από 12 χώρες.

Όλα τα πληρώματα ξεκίνησαν από τον Άλιμο και έπλευσαν στα ανοιχτά του Αργοσαρωνικού κόλπου με τελικό προορισμό τον Πόρο. Ενδιάμεσοι σταθμοί στις καθημερινές ιστιοδρομίες ήταν η Παλαιά Επίδαυρος, η Ερμιόνη και το Πόρτο Χέλι.

Τελικός νικητής της κλάσης Α με σκάφη τύπου Oceanis αναδείχθηκε το σκάφος «ΑΤΗΙΝΑ», τύπου Oceanis 523 με το πλήρωμα του Πολωνού Skibinski Przemyslaw .Tην πρώτη θέση στη κλάση Β με σκάφη τύπου Cyclades κατέκτησε το σκάφος «MARLA» τύπου Cyclades 50,5 με τον Ούγγρο Roland Papp, ενώ στην κλάση C με σκάφη τύπου Oceanis, στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Νορβηγός Svendsen Oeystein με το σκάφος «ΑLYSSA» τύπου Oceanis 54.

Όλοι οι συμμετέχοντες μπόρεσαν να συνδυάσουν την ιστιοπλοΐα με τη διασκέδαση και να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου μας. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τις τοπικές αρχές, χωρίς την υποστήριξη των οποίων οι αγώνες δε θα είχαν αυτήν την επιτυχία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα επισκεφθείτε το site μας www.vernicos.com, στην ενότητα Blue Cup Regatta.

Πρόγραμμα Iστιοπλοϊκών Αγώνων 2010

Το 8ο Cyclades Blue Cup θα διεξαχθεί στις Κυκλάδες από τις 8 έως τις 15 Μαΐου 2010.

Το 20ο Blue Cup θα διεξαχθεί στον Αργοσαρωνικό από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 7 Νοεμβρίου 2010.