ΝΑΟΕΦ Κύπελλο Χριστουγέννων 2010

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης-Φιλίας διοργανώνει ιστιοπλοϊκό αγώνα για σκάφη ανοιχτής θάλασσας στο Φαληρικό Όρμο. Ο αγώνας θα είναι κοντά στις ακτές ώστε να μπορεί να παρακολουθείται και από διάφορα σημεία της Πειραϊκής και του Φαληρικού Όρμου από τη στεριά. Το μήκος της διαδρομής θα είναι περί τα 15 ναυτικά μίλια.

Ο αγώνας είναι ερασιτεχνικός, έπαθλα είναι τα κυπελλάκια και η αναγνώριση των συναθλητών, κίνητρο η αγάπη όλων μας για τη θάλασσα και τα πανιά, οδηγός μας το ευ αγωνίζεσθε και η συντροφικότητα.

Ο αγώνας γίνεται στα πλαίσια του προγράμματος της περιφέρειας Σαρωνικού της Επιτροπής Ανοιχτής Θάλασσας της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Είναι ο τελευταίος / αποχαιρετιστήριος αγώνας της αγωνιστικής σεζόν 2010.
Ο περυσινός αντίστοιχος αγώνας είχε μεγάλη επιτυχία, με τη συμμετοχή 50 σκαφών ανοιχτής θάλασσας και πάνω από 150 αθλητών. Ελπίζουμε και φέτος να έχουμε την ίδια τουλάχιστον επιτυχία.

Την ίδια μέρα, Κυριακή 12 Δεκέμβρη το βράδυ στις 20:00 θα γίνουν οι απονομές των επάθλων στις εγκαταστάσεις τριγώνου του ΝΑΟΕΦ, Ακτή Δηλαβέρη 2, Μικρολίμανο.

Περισσότερες πληροφορίες:

naoef.gr/kx2010.aspx.

Σταμάτης Πάρχας, έφορος ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας ΝΑΟΕΦ, 6936903803.