12ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ “ΓΛΑΥΚΟΥ”

Την Κυριακή 2 Μαΐου 2010 ο σύλλογος “Γλαύκος” θα διοργανώσει και φέτος για δωδέκατη χρονιά τον καθιερωμένο αγώνα (open) υποβρύχιας σκοποβολής συμβατικών όπλων.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Άνω Λιοσίων (Αιγαίου Πελάγους 1, Πάρκο Πόλης) και θα ξεκινήσει στις 9:00 το πρωί.

Για πρώτη φορά φέτος έξι σύλλογοι – ναυτικοί όμιλοι, μεταξύ αυτών και ο “Γλαύκος”, διοργανώνουν με την “ενοποίηση” των αγώνων τους το Πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Σκοποβολής από το οποίο θα ανακηρυχθεί στο τέλος της χρονιάς ο Πρωταθλητής Ελλάδος στο ατομικό καθώς και ο Πρωταθλητής Σύλλογος.
Ο καινούργιος κανονισμός διεξαγωγής του Πρωταθλήματος είναι πολύ απλός, αλλά παρακαλούμε τους συμμετέχοντες να τον διαβάσουν προσεκτικά γιατί έχει αρκετές διαφορές από τον παλιό και έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας glafkos.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την ημέρα του αγώνα (έως 11:00 πμ.), ενώ το παράβολο κοστίζει 20? και για τα μέλη του συλλόγου 10?.
Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι νικητές στο ατομικό και στο ομαδικό, ενώ θα υπάρξει και λαχειοφόρος αγορά όπου θα κληρωθούν πλούσια δώρα.

Ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών που κάθε χρόνο σημειώνετε, το πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών και η άψογη διοργάνωση θα είναι και πάλι τα χαρακτηριστικά αυτού του όμορφου αγωνιστικού θεσμού.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6945997203 – 6977573133 και [email protected]
Σας περιμένουμε όλους!