1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ EVAL POINT

Το 1ο Συνέδριο του Δικτύου EVAL POINT έλαβε χώρα στην έδρα της EVAL Ε.Γ. ΒΑΛΛΙΑΝAΤΟΣ ΑΕΒΕ και παραβρέθηκαν τα 10 μέλη του Δικτύου καθώς και νέοι υποψήφιοι που βρίσκονται σε φάση ένταξης για την νέα χρονιά. Η EVAL που δραστηριοποιείται 35 χρόνια στον χώρο των ναυτιλιακών ειδών και αξεσουάρ σκαφών ξεκίνησε την ανάπτυξη του δικτύου EVAL POINT το 2009.

Τα οφέλη της συνεργασίας κάθε μέλους του Δικτύου EVAL POINT είναι η ένταξη στο σύστημα χωρίς αρχικό δικαίωμα εισόδου, η χρήση του σήματος EVAL, η προτεραιότητα και η άμεση εξυπηρέτηση, η ελαχιστοποίηση του stock, η εκπαίδευση, το marketing, η διαφήμιση, οι διαγωνισμοί και οι κληρώσεις, καθώς και η συνεχής υποστήριξη μέσα από μία εξειδικευμένη ομάδα που ανήκει στο (N.S.D : Network Support Department) της εταιρείας καθώς και οι ειδικές τιμές και οι ειδικοί τρόποι πληρωμής.

Στο 1ο Συνέδριο του Δικτύου EVAL POINT ο Πρόεδρος κ. Ευάγγελος Βαλλιανάτος σε ένα πολύ θετικό κλίμα και αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες έκανε την επίσημη παράδοση των 10 πρώτων Συμβάσεων μαζί με ειδικά σχεδιασμένη αναμνηστική πλακέτα. Στην συνέχεια έγινε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις- υποδομές παραγωγής και ελέγχου της εταιρείας και έγινε παρουσίαση των στρατηγικών στόχων για το 2010. Στην συνέχεια το Τμήμα Marketing παρουσίασε τα νέα προϊόντα καθώς και το πλάνο προώθησης και διαφήμισης της νέας χρονιάς. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο νέο Τμήμα Υποστήριξης Δικτύου EVAL POINT (FSD).

Η EVAL κατέχει διπλώματα ευρεσιτεχνίας ενώ τα προϊόντα της περνούν από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς και έχει σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα.

EVAL E.Γ.ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΑΒΕΕ
Τηλ.210 5590872

Fax 210 5590871
e mail:[email protected]
eval