Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αλιβερίου

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αλιβερίου με επιστολή του προς την εταιρία COSMOS LAC A.E.«ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΠΡΕΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΒΕΡΝΙΚΙΩΝ & ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» εξέφρασε τις πιο θερμές του ευχαριστίες, για τη γενναιόδωρη προσφορά ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους τύπου 420.

Το ιστιοπλοϊκό σκάφος τύπου 420 με τον πλήρη αγωνιστικό εξοπλισμό του, θα βελτιώσει σημαντικά την παρεχόμενη εκπαίδευση στην κατηγορία σκαφών τύπου 420, των μαθητών – αθλητών (αγόρια κορίτσια), του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αλιβερίου στις ηλικίες άνω των 15 ετών.

Θεωρούμε την προσφορά της εταιρίας COSMOS LAC A.E. πολύ σημαντική και καθοριστική, αφού στην κατηγορία αυτή ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αλιβερίου δεν διέθετε έως τώρα την απαραίτητη υποδομή. Δίνεται έτσι η δυνατότητα στα μεγαλύτερα παιδιά να μάθουν τα μυστικά του μεγάλου αυτού σχολείου που λέγεται «θάλασσα», να μετέχουν σε επίσημους ιστιοπλοϊκούς αγώνες και γιατί όχι να φέρουν και σπουδαίες διακρίσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να εκφράσει για άλλη μια φορά τις θερμές του ευχαριστίες στην εταιρία COSMOS LAC A.E και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της κύριο ΣΕΓΚΟ Παναγιώτη για την ευγενική του προσφορά.