Υψηλής ποιότητας συντήρηση μηχανής και σκάφους.

 

Η εταιρεία EVAL διαθέτει σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, την πλήρη σειρά ειδών συντήρησης, προστασίας, βαφής και καθαρισμού σκαφών της Ιταλικής εταιρείας Bluemarine, με έμφαση στην υψηλή ποιότητα και αντοχή.

Το σπρέι συντήρησης Draph Marine Professional (κωδ. 2866) της Blumarine προστατεύει όλα τα μεταλλικά μέρη τα οποία έρχονται σε επαφή με το περιβάλλον θαλάσσης, αποτρέποντας τη δημιουργία σκουριάς ενώ ταυτόχρονα κρατάει μακριά την υγρασία επιτρέποντας στις υγρές μηχανές να ξεκινήσουν.

Ταυτόχρονα είναι εξαιρετικό στην προστασία όλων των ηλεκτρικών μερών συμπεριλαμβανομένων καλωδίων, ηλεκτρικών πινάκων κ.λ.π.

Επιπλέον ψεκάζοντας τους κυλίνδρους – όταν αυτοί δεν λειτουργούν – εξασφαλίζουν την αποφυγή δημιουργίας σκουριάς και επιμηκύνει την διάρκεια ζωής της μηχανής. Ψεκάζοντας στο εξωτερικό της μηχανής δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα, που βοηθά στην αποφυγή δημιουργίας κρούστας αλάτων, προστατεύοντας την για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Κρατάει μακριά την υγρασία, επιτρέποντας στις υγρές μηχανές να ξεκινήσουν, και αποτρέπει το «κόλλημα» εξαρτημάτων ή συσκευών, ενώ εισχωρεί βαθιά στο αντικείμενο ψεκασμού, διαλύοντας την σκουριά, το γράσο και την πίσσα.

Η γκάμα των προϊόντων Βluemarine περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σπρέι προστασίας των μεταλλικών και ηλεκτρικών μερών του σκάφους, σπρέι αδιαβροχοποίησης, κρέμες προστασίας φουσκωτών, προστατευτικά μηχανής, γυαλιστικά, βαφές, μουράβιες, γράσα, βαλβολίνες, αντισκωριακά, λιπαντικά, υγρά κατά στριδώνας/σκουριάς και μούχλας, συντηρητικά ξύλου, καθαριστικά κ.α.

 

EVAL ,

www.eval.gr