Υψηλής ποιότητας συντήρηση μηχανής και σκάφους

Η εταιρεία EVAL διαθέτει αποκλειστικά στην Ελλάδα, την πλήρη σειρά ειδών συντήρησης, προστασίας, βαφής και καθαρισμού σκαφών της Ιταλικής εταιρείας Bluemarine, με έμφαση στην υψηλή ποιότητα και αντοχή.

Το σπρέι συντήρησης Draph Marine Professional της Blumarine προστατεύει όλα τα μεταλλικά μέρη τα οποία έρχονται σε επαφή με το περιβάλλον θαλάσσης, αποτρέποντας τη δημιουργία σκουριάς ενώ ταυτόχρονα κρατάει μακριά την υγρασία επιτρέποντας στις υγρές μηχανές να ξεκινήσουν. Ταυτόχρονα είναι εξαιρετικό στην προστασία όλων των ηλεκτρικών μερών συμπεριλαμβανομένων καλωδίων, ηλεκτρικών πινάκων κ.λ.π.

Η γκάμα των προϊόντων Βluemarine περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σπρέι προστασίας των μεταλλικών και ηλεκτρικών μερών του σκάφους, σπρέι αδιαβροχοποίησης, κρέμες προστασίας φουσκωτών, προστατευτικά μηχανής, γυαλιστικά, βαφές, γράσα, βαλβολίνες, αντισκωριακά, λιπαντικά, υγρά κατά στριδώνας/σκουριάς και μούχλας, συντηρητικά ξύλου, καθαριστικά κ.α.

Όλη η σειρά των αυθεντικών προϊόντων συντήρησης και καθαρισμού Bluemarine, είναι διαθέσιμη στα εξειδικευμένα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών σε όλη την Ελλάδα με τα οποία συνεργάζεται η EVAL και στα εξειδικευμένα EVAL Points.

Πληροφορίες:
EVAL Ε. Γ. Βαλλιανάτος
E-mail : [email protected]

Τηλ. 210 55 90 872, Φαξ. 210 55 90 871.
eval.gr