Ηλιακά φωτιστικά για όλες τις χρήσεις από την Power Yacht

Ηλιακά φωτιστικά για όλες τις χρήσεις από την Power Yacht

Για το σκάφος, το ψάρεμα, το camping, το τροχόσπιτο, το ποδήλατο, τον κήπο, το μπαλκόνι, την εξοχή, το αυτοκίνητο κ.α., τα ηλιακά φωτιστικά της εταιρείας Sollight θα σας προσφέρουν το φως τους όταν και όπου εσείς το χρειαστείτε, εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια και χρήματα.

Η σειρά ηλιακών φωτιστικών Sollight αποτελείται από τέσσερα φωτιστικά που χρησιμοποιούν την τεχνολογία LED, για να επιλέξετε ανάμεσα τους εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στις απαιτήσεις σας.

Το LightCap300 αποτελείται από ενα μπουκάλι το οποίο για καλύτερη διάχυση του φωτός μπορούμε να γεμίσουμε με νερό και ενα κάπακι που κρύβει όλη την τεχνολογία εκμετάλλευσης της ηλιακής ενέργειας. Μέσω της τεχνολογίας των φωτοβολταϊκών η ηλιακή ακτινοβολία δίνει “ζωή” σε 4 super bright λευκά LEDs και σε ενα κόκκινο LED.


Το LightCap200 είναι ένα ηλιακό…καπάκι για μπουκάλια διαμέτρου 2.25″ και τύπου Camelback®, Nalgene® και BPA-free bottles® , το οποίο θα σας προσφέρει τον φωτισμό του χρησιμοποιώντας ως πηγή ενέργειας τον ήλιο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως φακός χειρός.


Το RailLight είναι ενα ηλιακό φωτιστικό που μπορεί να τοποθετηθεί πραγματικά παντού!!Χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια το RailLight μπορεί να τροφοδοτήσει 2 λευκά bright LEDs με συνολική διάρκεια ζωής περισσότερες από 10.000 ώρες. Επιπλέον διαθέτει δυο ειδών σφυκτήρες, με αποτέλεσμα να μπορεί να τοποθετηθεί παντού.


Το LightShip χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια αποθηκεύει ενέργεια και δίνει “ζωή” σε 2 super bright λευκά LEDs και σε ενα κόκκινο LED, για περισσότερο από 8 ώρες. Εσείς απλά επιλέξτε που θα το τοποθετήσετε κι εκείνο θα σας κάνει να ξεχάσετε την παροχή ρεύματος και τις μπαταρίες για πάντα


Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.poweryacht.gr
και δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα ηλιακά φωτιστικά Sollight, στην αντίστοιχη κατηγορία προϊόντων.