Τριήμερο σεμινάριο από το Γλαύκο

Μπορεί ο Μάιος να είναι μήνας απραξίας για τους ψαροκυνηγούς εξαιτίας της απαγόρευσης, δε συμβαίνει όμως το ίδιο για το σύλλογο Γλαύκο που μπαίνει σε εντατικούς ρυθμούς διοργάνωσης δραστηριοτήτων.

foto kalogeropoulos

Ξεκινώντας δυναμικά, το πρώτο σεμινάριο με πρακτικό σκέλος θα έχει θέμα «Οι βασικές τεχνικές υποβρυχίου κυνηγίου και η ανάλυσή τους» και εισηγητή τον εκπαιδευτή ελεύθερης κατάδυσης Βασίλη Καλογερόπουλο.

Την Τετάρτη 30 Απριλίου στις 19:30 στα γραφεία του συλλόγου θα γίνει το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου.

Θα ακολουθήσει η εφαρμογή στην πράξη την Κυριακή 4 Μαΐου στο 2ο λιμανάκι Βουλιαγμένης όπου οι συμμετέχοντες με τη βοήθεια ενός όπλου (χωρίς βέργα -λάστιχα) θα καταδυθούν σε προσιτό βάθος εκτελώντας την κάθε τεχνική.

Οι προσπάθειες θα καταγραφούν από κάμερες και τη Δευτέρα 5 Μαΐου στο τρίτο μέρος του σεμιναρίου θα γίνει η προβολή των βίντεο με σχολιασμό της κάθε προσπάθειας, ώστε ο καθένας να κατανοήσει τα όποια λάθη του και να τα διορθώσει.

Στα μέσα του πρώτου θεωρητικού μέρους θα γίνει λαχειοφόρος μεταξύ των παρευρισκομένων για 2 σχολεία ελεύθερης κατάδυσης με 50% έκπτωση στα δίδακτρα προσφορά του ομιλητή.

Το παράβολο συμμετοχής για τα μη μέλη είναι 15 €, ενώ για τα οικονομικώς εντάξει μέλη του συλλόγου είναι δωρεάν.
Η καταβολή του παραβόλου γίνεται πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Επίσης θα μπορέσετε να προμηθευτείτε χειμερινά φούτερ σε διάφορα χρώματα από τη μπουτίκ του συλλόγου και αυτοκόλλητα για τα όπλα και τα πέδιλά σας.
Ακόμη, όποιος θέλει μπορεί να γίνει μέλος του συλλόγου και να παρακολουθεί δωρεάν όλα τα σεμινάρια που γίνονται!
Για δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε με το [email protected] αφήνοντας ονοματεπώνυμο και κινητό.