Το πρώτο πάρτι της Blue Mile

Το bluemile.gr, η πρώτη, και πλέον μεγαλύτερη on-line παρέα αποφοίτων σχολών ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης έκανε το Σάββατο 16/4 με επιτυχία το πρώτο της πάρτι στην αίθουσα ανέμων του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος. Η αφορμή του πάρτι ήταν τα 1000 μέλη στο blue mile καθώς και η συμπλήρωση του ενός χρόνου λειτουργίας.

Τα μέλη του blue mile είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να γνωρίσουν πλοιοκτήτες και παράγοντες του θαλασσίου τουρισμού που παραβρέθηκαν και το βασικότερο να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Η επιτυχία της εκδήλωσης σηματοδοτεί την διοργάνωση περισσότερων και πιο τακτικών πάρτι για τα μέλη του blue mile. Mε την συμμετοχή γνωστών DJs και την διοργάνωσή τους σε διαφορετικά κάθε φορά μέρη, τα πάρτι αυτά θα έχουν διαφορετική γεύση κάθε φορά και θα ταιριάζουν σε όλα τα γούστα των μελών του blue mile.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν τα Marina Stores και τα ζαχαροπλαστεία Despina τα οποία μέσω κλήρωσης μοίρασαν πλούσια δώρα στους παρευρισκόμενους.

Οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 14 και 15 Μαΐου, όπου το blue mile διοργανώνει, στην μαρίνα του Φλοίσβου, ένα ιστιοπλοϊκό αγωνιστικό event για όλους τους αποφοίτους σχολών ιστιοπλοΐας.  Στόχοι του event αυτού είναι:

•   Να δημιουργηθεί μια ιστιοπλοϊκή διοργάνωση στην οποία οι απόφοιτοι σχολών ιστιοπλοΐας θα περνούν ένα διήμερο στην θάλασσα κατά το οποίο θα διασκεδάζουν, θα εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους και θα δικτυώνονται στον χώρο του yachting.

•    Να έρθουν κοντά στην ιστιοπλοϊκή κοινότητα όλοι όσοι μετά την απόκτηση του πτυχίου τους απομακρύνθηκαν από αυτή, δίνοντας τους την ευκαιρία να γνωρίσουν την αγωνιστική ιστιοπλοΐα.

•    Να γνωριστούν μεταξύ τους άνθρωποι με κοινό ενδιαφέρον για την ιστιοπλοΐα, με σκοπό την δημιουργία ομάδων με στόχο την συμμετοχή σε αγώνες αλλά και την δημιουργία παρέας με στόχο τις διακοπές με σκάφη.

Οι αγώνες θα γίνουν με σκάφη ανοικτής θαλάσσης 45-53 πόδια σε διαδρομές γύρω από σημαδούρες στον Σαρωνικό. Τα σκάφη θα ελλιμενιστούν όλα μαζί στην μαρίνα του Φλοίσβου ευνοώντας έτσι, το networking μεταξύ των συμμετεχόντων. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να περάσουν ένα πλήρες ιστιοπλοϊκό Σαββατοκύριακο χωρίς να χαλάσει η παρέα ούτε και το βράδυ αφού τα σκάφη θα χρησιμοποιηθούν, από όσους το επιθυμούν, και για την βραδινή τους ανάπαυση. Το σεμινάριο επιβίωσης στην θάλασσα που θα πραγματοποιηθεί θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όλους να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από το θέμα.

Περισσότερες πληροφορίες για το event υπάρχουν στο www.bluemilecup.gr