Συνεργασία Marvel – Tarasiadis Powerboats

Στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης προώθησης αλλά και ευκολίας για το καταναλωτικό κοινό η κατασκευάστρια εταιρία φουσκωτών σκαφών Προμαρίν Ε.Π.Ε. (Marvel), ανακοινώνει την συνεργασία της με την γνωστή στον χώρο των φουσκωτών σκαφών εταιρία Tarasiadis Powerboats.

Έτσι από τον Ιανουάριο 2011 μπορείτε να δείτε τα γνωστά φουσκωτά σκάφη Marvel 960 classic, 960 sundeck, αλλά και το νέο Marvel 750 εκτός από την κατασκευάστρια εταιρία που εδρεύει στον Μαραθώνα, και στις εγκαταστάσεις της Tarasiadis Powerboats στον Αγιο Δημήτριο, στον ΄Αλιμο, αλλά και στο κατάστημα Θεσσαλονίκης για τους πελάτες της Βορείου Ελλάδας.

Και από τις δύο πλευρές η επιλογή έγινε με γνώμονα την εμπειρία, τον επαγγελματισμό, το άψογο ποιοτικά προϊόν, το know how αλλά και το άψογο after sale support που η Marvel και η Tarasiadis Powerboats επενδύουν εδώ και 15 χρόνια με αποτέλεσμα να έχουν πάντα και μόνο ευχαριστημένους πελάτες.

Η εταιρία Tarasiadis Powerboats εξοπλίζει τα σκάφη της με εξωλέμβιες μηχανές Suzuki 4str μονής ή διπλής τοποθέτησης στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών, εξουσιοδοτημένο service αντιπροσωπείας, τεχνικό υπεύθυνο και 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Το καταναλωτικό κοινό που θέλει να δει από κοντά τα μοντέλα των φουσκωτών σκαφών Marvel αλλά και να τα δοκιμάσει στο νερό, να συζητήσει από κοντά για τον εξοπλισμό τους, τις δυνατότητες τους και τις αποδόσεις τους, μπορεί να τα επισκεφθεί στις εκθέσεις των εταιριών, στον Μαραθώνα, στον Άγιο Δημήτριο, στον Αλιμο και την Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Tarasiadis Powerboats
Αγίου Δημητρίου 326, Άγιος Δημήτριος
τηλ. 210 9820872 9838512, Φαξ 210 9819115
e-mail: [email protected]
Tarasiadismarine