Ναυτιλιακα ειδη

Γιατί δεν φοράμε σωσίβια;

Η θάλασσα και το σκάφος είναι για μας η διαφυγή, η απόλαυση, ο έρωτας, το χόμπι μας. Είναι οι στιγμές που φεύγουμε και δεν υπάρχει

Αφαλατωτής Essential 400

Το μοντέλο αυτό είναι ένας απλός μηχανισμός παραγωγής πόσιμου νερού, εύκολος στη χρήση, αξιόπιστος και ανθεκτικός. Παράγει 100-160 λίτρα ανά ώρα, ιδανική ποσότητα για το

Ναυτιλιακά είδη στο Λαύριο

Νέο κατάστημα ναυτιλιακών ειδών, με όλα όσα θα μπορούσατε να χρειαστείτε, άνοιξε στο Λαύριο ο Λευτέρης Βασιλείου, γνωστός μηχανικός σκαφών με οικογενειακή παράδοση στα σκάφη

Νέα προϊόντα από την EVAL

H EVAL εμπλούτισε την γκάμα των προϊόντων της με τις αδιάβροχες, εξαιρετικής ποιότητας, ανθεκτικότητας και άνεσης νιτσεράδες VIKING.

Lalizas SOLAS/MED Αυτόνομη Αναπνευστική Συσκευή

Η Lalizas SOLAS/MED Αυτόνομη Αναπνευστική Συσκευή είναι μια υψηλής απόδοσης βιομηχανική αναπνευστική συσκευή.

LALIZAS Ανατρεπόμενες Λυχνίες – SOLAS/MED

Η LALIZAS Ανατρεπόμενη λυχνία SOLAS/MED χρησιμοποιεί αναλαμπών λαμπτήρα τεχνολογίας LED και είναι σχεδιασμένη για να αντέχει και στις πιο σκληρές συνθήκες του εμπορικού και υπεράκτιου τομέα.

Αξεσουάρ Σωστικών Σχεδίων

Ο Υδροστατικός Μηχανισμός απελευθέρωσης Hammar 20 για Life Rafts είναι σχεδιασμένος για όλους τους τύπους και μεγέθη Life Rafts (από 6 έως 150 άτομα).

Σωστικές σχεδίες Lalizas Oceano – Solas

Τα Lalizas Oceano είναι οι νέες σωστικές σχεδίες με πιστοποίηση SOLAS και κατασκευάζονται από την ίδια την εταιρεία Lalizas.

Φανός σήμανσης διχτυών και παραγαδιών με κίτρινο led & φωτοκύτταρο, Torpedo 8

Φανός σήμανσης αναλαμπών (κάθε 5 δευτερόλεπτα) με 5 LED υψηλής φωτεινότητας, κίτρινου χρώματος και με φωτοκύτταρο για να λειτουργεί μόνο στο σκοτάδι.

Πλευστικό Βοήθημα Pro Race ISO

Το πλευστικό βοήθημα Pro Race είναι η καλύτερη «πολυμορφική λύση» στην κατηγορία των βοηθημάτων πλεύσης, αφού καλύπτει πολλαπλές ανάγκες στα αθλήματα της ιστιοπλοΐας, ιστιοσανίδας και κωπηλασίας.

1 2 3 4