Αξεσουάρ Σωστικών Σχεδίων

Υδροστατικός Μηχανισμός Hammar H20 για Life Rafts (USCG & EC Approved SOLAS)

Ο Υδροστατικός Μηχανισμός απελευθέρωσης Hammar 20 για Life Rafts είναι σχεδιασμένος για όλους τους τύπους και μεγέθη Life Rafts (από 6 έως 150 άτομα). Είναι κατασκευασμένος από ίνες γυαλιού ενισχυμένες με νάιλον, ώστε να αποτρέπεται η διάβρωση.

Ο Hammar H20 απελευθερώνεται ύπο οποιαδήποτε γωνία και το μόνο που απαιτείται για την ενεργοποίησή του είναι η πίεση του νερού (1,5 έως 4μ βάθος). Ο απλός, αξιόπιστος και ασφαλής σχεδιασμός του, τον έχει καταστήσει ως τον μηχανισμό απελευθέρωσης με τις περισσότερες εγκρίσεις παγκοσμίως.

– Απλός στην τοποθέτηση και με εμφανή την ημερομηνία αντικατάστασης

– Χωρίς ανταλλακτικά ή επιπλέον service

– Πρέπει να αντικαθίσταται με την πάροδο δυο ετών

 

Υδροστατικός Μηχανισμός Hammar H20 για EPIRB (MCA & USCG Approved SOLAS)

Αυτός ο Υδροστατικός Μηχανισμός Απελευθέρωσης Hammar 20 είναι κατάλληλος και για EPIRB. Σε περίπτωση βύθισης του σκάφους, ο Hammar Η20 ενεργοποιείται με την αύξηση της πίεσης του νερού και αυτόματα απελευθερώνει το EPIRB.

Σε αντικατάσταση του σχοινιού απελευθέρωσης, έχει χρησιμοποιηθεί ένα πλαστικό μπουλόνι που ασφαλίζει τον ραδιο φάρο και κόβεται όταν ο μηχανισμός ενεργοποιηθεί.

Είναι κατασκευασμένο από ίνες γυαλιού ενισχυμένες με νάιλον, ώστε να αποτρέπεται η διάβρωση

– Χωρίς ανταλλακτικά, συντήρηση ή επιπλέον service

– Πρέπει να αντικαθίσταται με την πάροδο δυο ετών

 

Φαρμακείο Α’ Βοηθειών SOLAS 74, Σωσίβιων Λέμβων – Σωσίβιων Σχεδίων

Εγκεκριμένο από την Ε.Ε.Π. βάσει (α)του Κανονισμού «για την Ασφάλεια της Ανθρώπινης Ζωής στη θάλασσα» 1974 (SOLAS 74) περιλαμβανομένων των τροποποιήσεων του 1983, (β) του Βασιλικού Διατάγματος 36/ 1967 καθώς και (γ) του Π.Δ. 277/1997

Περιεχόμενα

Αντιστηθαγχικά, Αντιαιμορραγικά- Μητροτονικά, Αντιόξινα κατά μετεωρισμού, Αντιεμετικά, Αντιδιαρροϊκά, Αναλγητικά – Αντιπυρετικά, Αναλγητικά αντιφλεγμονώδη, Αντισηπτικό Μερκουροχρώμα, Αντισηπτικό Οξυζενέ, Σκεύασμα κατά των εγκαυμάτων, Συσκευή ανάνηψης από Στόμα σε Στόμα, Αυτοκόλλητος ελαστικός επίδεσμος, Γάζες αποστειρωμένες, Βαμβάκι, Γάντια μίας χρήσεως, Αυτοκόλλητοι επίδεσμοι, Αποστειρωμένος πιεστικός επίδεσμος, Αυτοκόλλητα ράμματα, Αποστειρωμένο τούλι για εγκαύματα με λιπαρή ουσία- νερό- φυτικά έλαια, Λευκοπλάστης, Ψαλίδι κοινό, Θερμόμετρο, Σύριγγες μίας χρήσης 2,5ml- 5ml