Σκάφη cabo – Cabo 38 Express

Από το 1991 η Cabo Yachts έχει καταξιωθεί σαν ένα από τα καλλίτερα ναυπηγεία στην κατασκευή ποιοτικών sportfisher σκαφών.

description

Ένα από τα τελευταία πολύ επιτυχημένα μοντέλα της είναι το Cabo 38 Express.
Με τους δύο δυνατούς κινητήρες την άριστη κατασκευή και το άνετο εργονομικό cock pit, είναι ένα σκάφος ιδανικό για ψάρεμα και τις θαλασσινές μας εξορμήσεις.

description

Το πιλοτήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα όργανα, ναυσιπλοΐας.
Η βάση της κονσόλας διακυβέρνησης σηκώνεται υδραυλικά, επιτρέποντας την εύκολη πρόσβαση στο μηχανοστάσιο που φιλοξενεί δύο κινητήρες (μέγιστη ιπποδύναμη 800hp).

description

Με την είσοδο στο εσωτερικό του σκάφους, έχουμε την χωριστή τουαλέτα με νιπτήρα και ντους στην αριστερή πλευρά, συνέχεια την κουζίνα με τον νεροχύτη, με πολύ άνετο πάγκο εργασίας, και αποθηκευτικούς χώρους.

description

Το σαλόνι με ύψος 1.92μ. είναι ζεστό, φιλόξενο, εργονομικό, με τον καναπέ και το τραπέζι στην δεξιά πλευρά προσφέροντας την άνεση και την ξεκούραση στους επιβάτες. Ο καναπές σε σχήμα L μετατρέπεται πολύ εύκολα σε πάνω και κάτω κουκέτες.

description

Η πλωριά καμπίνα είναι ευρύχωρη με ένα διπλό κρεβάτι και δύο επάνω μονά, με άπλετο φυσικό φως από το φινιστρίνι στο deck και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.

description

Ένα σκάφος ιδανικό για τους λάτρεις του ψαρέματος και της άνετης κρουαζιέρας, γρήγορο, με πολύ καλή πλεύση ακόμη και με δυνατό καιρό.

description

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Ολικό μήκος 12.39μ
Μέγιστο πλάτος 4.59μ
Εκτόπισμα 11.793 κιλά
Δεξαμενή καυσίμου 1798 λίτρα
Δεξαμενή νερού 360 λίτρα
Μέγιστη ισχύς 800 hp

description

Αντιπρόσωπος:

Praxis Yachts Ltd
Βασ.Γεωργίου Β’11, 166 74 Γλυφάδα
τηλ. 210 8983185
e-mail : [email protected]
www.praxisyachts.gr

Δείτε όλα τα σκάφη της Cabo