Πορτάκια ΕvAL


Πορτάκια ΕvAL

Η EVAL για να καλύψει τις ανάγκες των ναυπηγείων πολυστερικών και φουσκωτών σκαφών έχει σχεδιάσει και παράγει στο εργοστάσιο της στην Ελλάδα πορτάκια για σκάφη αναψυχής.


Τα πορτάκια EVAL, ορθογώνια ή τετράγωνα, είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό A.B.S. πλαστικό και μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθετη ή σε οριζόντια θέση. Καθώς έχουν μεγάλη αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία και έχουν αντιολισθητική επιφάνεια είναι ιδιαιτέρως κατάλληλα για εξωτερική χρήση.

Ανάλογα με το μοντέλο, έχουν μία ή δύο λαβές. Επίσης διαθέτουν υποδοχή για κλειδαριά καθώς και φλάντζα για απόλυτη στεγανότητα. Διατίθενται σε λευκό, γκρι και μπεζ.


Μερικά από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του προϊόντος είναι τα παρακάτω :

1. Tα πορτάκια και οι τάπες επιθεώρησης EvAL ελέγχονται ένα προς ένα στο εργοστάσιο παραγωγής της εταιρείας στην Ελλάδα.
2. Είναι η επιλογή πολύ γνωστών κατασκευαστών πολυεστερικών και φουσκωτών σκαφών (για πλήρη λίστα testimonials επικοινωνείτε με το τμήμα μάρκετινγκ) καθώς ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες τους.

Για να λάβει κάποιος πληροφορίες για πορτάκια και τάπες επιθεώρησης EvAL καθώς και τα υπόλοιπα αυθεντικά προϊόντα EVAL – Ε. Γ. Βαλλιανάτος μπορεί να επικοινωνήσει με το τμήμα Μάρκετινγκ :

Τηλ. 210 55 90 872 (ες. 108) , Υπεύθυνος : Γιάννης Ψαρέλης (Marketing Manager)
E-mail : [email protected]