Ντίζες τιμονιού και χειριστηρίων Pretech

Η EVAL Ε.Γ. ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΑΒΕΕ διαθέτει στην γκάμα της τις αξιόπιστες και ανθεκτικές ντίζες τιμονιών και χειριστηρίων της Pretech.  

Οι Ντίζες Τιμονιού Pretech  ονομάζονται steerflex και έχουν έναν μοναδικό καινοτόμο σχεδιασμό του πυρήνα τους που αποτελείται από ένα σύστημα δύο μερών.  Μόνο το κινούμενο μέρος του πυρήνα είναι συσπειρωμένο και ο υπόλοιπος είναι ελικοειδής επενδυμένος με νάιλον σύρμα.  Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται ουσιαστική μείωση τριβής, βελτιωμένη απόκριση, αυξημένη αντοχή και σημαντικά μειωμένο ποσοστό διάβρωσης.

Οι ντίζες τιμονιού συνδυάζονται με τους ΚΛΩΒΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ PRETECH οι οποίοι παρέχουν ομαλότερη λειτουργία και μεγαλύτερη ενίσχυση, εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση με το σύστημα «ΕΖ Clip».  Μέγιστη απόδοση με τις 3,8 περιστροφές.  Είναι συμπαγείς και κατασκευασμένοι βάση των προδιαγραφών A.B.Y.C. , N.M.M.A. και IMCI (CE).  Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σκάφη έως 25ft (7,5 m) και για μέγιστη διάμετρος βολάν 16’’ (40,6cm).

 

Οι Ντίζες Χειριστηρίου της PRETECH maxflex είναι κατασκευασμένες με νέα πρωτοποριακή τεχνολογία που επιτυγχάνει μέγιστη απόδοση και μείωση του σκορτσαρίσματος.

Μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα της ντίζας καθώς μειώνει κατά 50% την επιφάνεια επαφής του πυρήνα της με την εσωτερική επένδυση όταν ασκείται και η παραμικρή δύναμη με αποτέλεσμα τη μείωση του σκορτσαρίσματος ακόμα και στην πιο μικρή κίνηση.

 

Οι ντίζες χειριστηρίου maxflex κατέχουν τον πρωτοποριακό σχεδιασμό εσωτερικού πυρήνα με επένδυση που έχει :

–        ατσάλινη γυριστή κατασκευή σύρματος , εξαιρετικά ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες που δημιουργούνται λόγω τριβής.

–        εξωτερικό περίβλημα από Εξαιρετικά ανθεκτικό HDPE (High-Density Polyethylene – Υψηλής Πυκνότητας Πολυαιθυλένιο) με προστασία UV ανθεκτικό στο θαλασσινό νερό , χημικά, πετρέλαιο και λάδια αλλά και σε οποιοδήποτε φυσικό στοιχείο.

–        κατασκευή που υπερβαίνει όλες τις Βιομηχανικές και Ναυτιλιακές προδιαγραφές

–        Εξασφαλισμένη εφ’ όρου ζωής λίπανση και σφράγισμα.

–        πυρήνα με Νάιλον επένδυση για μέγιστη απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής. Ο Αριθμός των Συρμάτων στον πυρήνα είναι 16ea με γυριστή και θερμική εφαρμογή.

–        σύρματα περιβλήματος 18ea Υψηλής αντοχής για απόλυτη αντοχή και απόδοση.

Η ευρεία γκάμα των ντιζών τιμονιού και χειριστηρίων PRETECH είναι διαθέσιμη στα εξειδικευμένα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών σε όλη την Ελλάδα και στα εξειδικευμένα EVAL Points.

Πληροφορίες

EVAL Ε. Γ. Βαλλιανάτος,

www.eval.gr

E-mail : [email protected]

Τηλ. 210 55 90 872, Φαξ. 210 55 90 871.