Καλό καλοκαίρι


Καλό καλοκαίρι


Πέρασαν ήδη εννέα μήνες από το πρώτο μας «μπάρκο», που έγινε πέρυσι το Νοέμβριο, κατά τη διάρκεια του Ναυτικού Σαλονιού Αθηνών. Ήταν για μας στο www.ortsa.gr μια δύσκολη περίοδος, όπως είναι πάντα η κάθε αρχή. Έπρεπε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό θαλασσινό περιοδικό online, που θα μπορούσε να δώσει άμεσα στους επισκέπτες μας όσο γίνεται περισσότερη ύλη και πληροφόρηση. Πιστεύουμε πως κατορθώσαμε να πιάσουμε τον αρχικό στόχο μας και να κερδίσουμε ένα αρκετά σημαντικό αριθμό επισκεπτών και μόνιμων φίλων.

Ο Αύγουστος, ο κατεξοχήν μήνας των διακοπών για τους περισσότερους από εμάς μας βρίσκει πανέτοιμους να απολαύσουμε τις χαρές της θάλασσας με ό,τι σκάφος διαθέτει κανείς. Το πλήρωμα και ο κυβερνήτης του www.ortsa.gr πάνε διακοπές και θα τα ξαναπούμε την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.

Με την επιστροφή μας, όμως, δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια. Πέρα από τις εμπειρίες των καλοκαιρινών αναζητήσεών μας και με σίγουρα «φορτισμένες» τις μπαταρίες της ψυχής μας, έχουμε προγραμματίσει και θα υλοποιήσουμε πολλές εκπλήξεις για σας.

Το www.ortsa.gr θα αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο με νέες σελίδες, θα εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο με ύλη που μέχρι σήμερα δεν είχαμε και θα αλλάξει εμφάνιση. Ακόμα, θα έχουμε για σας πολλές ευχάριστες προσφορές, πλούσια δώρα και «εκπαιδευτικούς» διαγωνισμούς που θα σας τα εξασφαλίζουν.

Έχουμε δουλέψει πολύ πάνω στο www.ortsa.gr προγραμματίζοντας τις αλλαγές, προσθήκες και βελτιώσεις που πιστεύουμε πως χρειάζονται. ?λλωστε, η διαρκής ανανέωση είναι μέσα στη φιλοσοφία μας.

Σας ευχόμαστε να περάσετε ένα καλό καλοκαίρι και να έχετε τις πιο ευχάριστες διακοπές της ζωής σας. Καλές θάλασσες…