Εξωλέμβιες Yamaha F4 F5 F6

Εύκολες στη μεταφορά, πιο εύκολες στη χρήση!

description

Ανακαλύψτε τους νέους κινητήρες που μπορείτε να τους μεταφέρετε παντού. Οι νέες F4, F5 και F6 της Yamaha είναι πανεύκολες στη μεταφορά, στην αποθήκευση, στην εκκίνηση και στη χρήση ενώ μπορούν και προσφέρουν απίστευτη δύναμη και απόλυτη αξιοπιστία για να χαρείτε τη θάλασσα με αυτοπεποίθηση!

description

Το συμπαγές τους μέγεθος με τις μεγάλες λαβές, τις κάνουν πολύ εύκολες στη μεταφορά ενώ η εκκίνηση τους γίνεται άμεσα με το μοναδικό σύστημα ανάφλεξης CDI της Yamaha. Η χαμηλή τους κατανάλωση, ο εύκολος χειρισμός, ο μειωμένος θόρυβος και οι κραδασμοί σε συνεργασία με την απόλυτη αξιοπιστία που συνοδεύει όλες τις εξωλέμβιες της Yamaha, θα σας συναρπάσουν !

Οι νέες F4,F5, F6 είναι η ιδανική λύση για ψάρεμα, βόλτα στη θάλασσα ή για χρήση σε tender μεγαλύτερου σκάφους. Διαβάστε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και θα καταλάβετε:

Νέα χρώματα και μοναδικά γραφικά για πρωτοποριακή εμφάνιση
Μοναδικό σύστημα που απαγορεύει τη διαρροή λαδιού και άλλων υγρών κατά τη μεταφορά και αποθήκευση σε οποιαδήποτε θέση. Με δύο λόγια….δεν στάζει ποτέ !
Για μεγαλύτερη άνεση στη χρήση υπάρχει βοηθητική αντλία βενζίνης μέσα στον κινητήρα
Μεγάλες λαβές για εύκολη και ασφαλή μεταφορά
Σύστημα ανάφλεξης CDI για γρήγορη εκκίνηση σε όλες τις συνθήκες
Εύκολη στη χρήση λαγουδέρας με μεγαλύτερη λαβή επιλογέα σε σχέση με αντίστοιχους κινητήρες του ανταγωνισμού.

description

Τεχνολογία που εμπιστεύονται όλοι!

Είτε είστε ιδιοκτήτης σκάφους αναψυχής είτε επαγγελματίας επιλέξτε τον κινητήρα που θα αποδίδει καλύτερα στο σκάφος σας. Κάθε κινητήρας της Yamaha χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη τεχνολογική αιχμή καθώς και ευφυή συστήματα εισαγωγής και εξαγωγής. Η επιτυχημένη ανάπτυξη των τετράχρονων εξωλεμβίων της Yamaha βασίζεται στην ειδίκευση στους κινητήρες της συγκεκριμένης τεχνολογίας από την αρχή, και όχι από την υιοθέτηση κοινών κινητήρων της γενικότερης αυτοκινητοβιομηχανίας.

Επίσης οι ειδικά σχεδιασμένοι κινητήρες θαλάσσης της Yamaha, δεν συμβιβάζονται στα θέματα επιδόσεων, ευχρηστίας και δύναμης, αλλά εξακολουθούν να συμβάλλουν στη διατήρηση του καθαρού θαλάσσιου περιβάλλοντος μέσω πρωτοποριακών – απόλυτα καθαρών- τεχνολογιών καύσεως.

Βοηθητική αντλία καυσίμου

description

Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, υπάρχει τοποθετημένη επάνω στο σωλήνα καυσίμου, μια μικρή αντλία κάτω ακριβώς από το καπάκι για εύκολη πρόσβαση. Έτσι η μεταφορά καυσίμου στο καρμπυρατέρ είναι σίγουρη, και ο κινητήρας μπορεί να εκκινηθεί άμεσα ακόμα και μετά από πολύχρονη αποθήκευση.

Εύκολες στη μεταφορά

description

Η εύκολη μεταφορά των μικρών εξωλεμβίων είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Οι νέες F4, F5 & F6 είναι η απόλυτη λύση στην εύκολη μεταφορά αφού ενώ έχουν συμπαγές σχήμα, διαθέτουν μεγάλες λαβές, έτσι ώστε να μεταφέρονται πολύ εύκολα από ένα ή δύο άτομα.

Ρύθμιση Τριβής Τιμόνευσης και Γκαζιού

description

Οι νέες F4,F5 και F6 είναι πολύ εύκολες στον χειρισμό, χάρη στο απλό σύστημα ρύθμισης τριβής τιμόνευσης και γκαζιού. Έτσι κατά την πλεύση το τιμόνι και το γκάζι ρυθμίζονται με απόλυτη ακρίβεια και πολύ εύκολα, με αποτέλεσμα να διασφαλίζεται μεγάλη σταθερότητα και έλεγχος ακόμα και στις πιο υψηλές στροφές.

Σύστημα ανάφλεξης CDI

description

Θέλετε να χαρείτε τη θάλασσα αμέσως μόλις μπείτε στο νερό χωρίς να χάνετε άλλο χρόνο. Το μοναδικό σύστημα ανάφλεξης CDI της YAMAHA αποτελείται από συμπαγή εξαρτήματα χωρίς ανάγκη για συντήρηση και εξασφαλίζει εύκολη και άμεση εκκίνηση, αξιοπιστία και σταθερή απόδοση αφού δημιουργεί ισχυρό, σταθερό σπινθήρα σε όλες τις ταχύτητες. Παράλληλα ο σταθερός σπινθήρας παρατείνει τη διάρκεια ζωής των μπουζί.

Ενσωματωμένο Δοχείο Καυσίμου

description

Για να ευχαριστηθείτε περισσότερο τη θάλασσα χρειάζεστε και επιπλέον χώρο στο σκάφος σας. Έτσι για τις κοντινές σας βόλτες, δεν χρειάζεται να έχετε επιπλέον δοχείο καυσίμου, αφού οι νέες F4, F5 & F6 διαθέτουν ενσωματωμένο δοχείο κάτω από το καπάκι.

description

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕ
14o χλμ. Ε.Ο Αθ. Λαμίας
145 10 Κηφισιά
τηλ. 210 6293400, 210 6201745

yamaha-motor.gr