Ενισχυμένα καλύμματα για το σκάφος από την Eval

Ενισχυμένα καλύμματα EVAL για την καλύτερη προστασία του σκάφους, του jet-ski, της εξωλέμβιας μηχανής και της κονσόλας!

Τα καλύμματα Eval είναι απαραίτητα για την προστασία του σκάφους ή της μηχανής ή ακόμα και μόνο της κονσόλας από τον ήλιο, τη βροχή και τη σκόνη, σε περιόδους αδράνειας και μη χρησιμοποίησής του.

Κατασκευάζονται από ύφασμα polyester 300D με επικάλυψη PA, ενώ έχουν επικαλυφθεί από ειδικά συστατικά για μεγαλύτερη αδιαβροχοποίηση και αντοχή στον ήλιο. Οι ενισχυμένες ραφές των καλυμμάτων επιτρέπουν μεγάλη διάρκεια και αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες ενώ έχουν ταινία αδιαβροχοποίησης που καθιστούν το κάλυμμα 100% αδιάβροχο.

Το κάλυμμα εφαρμόζει ιδανικά, με ενισχυμένους ιμάντες και κορδόνι, σε συμβατικά φουσκωτά σκάφη, μηχανοκίνητα και ψαρέματος με ή χωρίς κονσόλα και ρέλια, ενώ διατίθεται σε διαφορετικά μεγέθη ανάλογα με τις διαστάσεις του σκάφους.

Όλη η ευρεία γκάμα καλυμμάτων της εταιρείας, καθώς και όλη η σειρά των αξεσουάρ σκάφους της EVAL, είναι διαθέσιμη στα εξειδικευμένα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών σε όλη την Ελλάδα με τα οποία συνεργάζεται η EVAL και στα εξειδικευμένα EVAL Points.

Πληροφορίες:
EVAL Ε. Γ. Βαλλιανάτος,
Τηλ. 210 55 90 872, Φαξ. 210 55 90 871
eval
e-mail : [email protected]