Αντικουνουπικά για το Σκάφος από τα MARINA Stores

Πλησιάζει η περίοδος που θα ξεκινήσουν να κάνουν τις πρώτες εμφανίσεις οι γνωστοί «επισκέπτες» του καλοκαιριού… τα κουνούπια. Σίγουρα όλοι μας έχουμε κάποτε ενοχληθεί από την επίμονη φαγούρα που μας προκαλεί το τσίμπημά τους και ειδικά πάνω στο σκάφος, η παρουσία τους είναι έντονη.

Τα MARINA Stores σας δίνουν την εύκολη λύση να απωθήσετε τις «επιθέσεις» των κουνουπιών και να απαλλαγείτε από τα τσιμπήματα.

Πλέον σε όλα τα καταστήματά μας καθώς και στην ιστοσελίδα www.marinastores.gr μπορείτε να προμηθευτείτε για το σκάφος αλλά και το αυτοκίνητο, την αντι-κουνουπική συσκευή 12V.

Η συσκευή αυτή διαθέτει φις 12V και λειτουργεί με τις γνωστές ταμπλέτες του εμπορίου και η κατανάλωση που έχει σε ενέργεια είναι μόλις 2W! Επίσης το καλώδιο που έχει, φτάνει το 1 μέτρο σε μήκος και ξετυλίγεται μέσα από την ίδια τη συσκευή και τυλίγεται πάλι με τον ίδιο τρόπο.

Έτσι μπορείτε να τη λειτουργείτε άφοβα όλο το βράδυ χωρίς να ανησυχείτε για τη μπαταρία του σκάφους ή του αυτοκινήτου σας.

Προμηθευτείτε και εσείς μια αντι-κουνουπική συσκευή και κοιμηθείτε άνετα τα δροσερά καλοκαιρινά βράδια στο σκάφος, χωρίς να ενοχλείστε από τα κουνούπια.