ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΣΑΛΟΝΙ ΑΘΗΝΩΝ 2010


«Οι καλοκαιρινές αποδράσεις ξεκινούν στις 15 Απριλίου»

Για 5 ημέρες, από τις 15 έως και τις 19 Απριλίου, το ενδιαφέρον για τους λάτρεις της θάλασσας στρέφεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και σε μια Ναυτική Έκθεση με ανοιξιάτικο άρωμα, που έχει πλέον καθιερωθεί ως η εποχιακή έκθεση του κλάδου στην Ελλάδα.

Το «Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι 2010» που διοργανώνουν από κοινού ο ΣΕΚΑΠΛΑΣ – ΠΕΕΥ (Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών – Παρελκομένων – Εξαρτημάτων – Εμπόρων & Υπηρεσιών) και η εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE αναμένεται να προσελκύσει και φέτος το ενδιαφέρον του κοινού, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη του ανταγωνισμού στον κλάδο και φέρνοντας το σκάφος στο προσκήνιο λίγο, πριν την είσοδο του καλοκαιριού.

Ελληνικές και ξένες κατασκευαστικές και εισαγωγικές εταιρείες, οι περισσότερες γνωστές και καταξιωμένες αλλά και πολλές νεότερες, ετοιμάζονται να συνθέσουν το παζλ μιας γνήσιας ναυτικής έκθεσης μονοπωλώντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Με επίκεντρο τα φουσκωτά και πολυεστερικά σκάφη, το «Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι 2010» θα φιλοξενεί μια ποικιλία σχετικών ειδών και υπηρεσιών όπως: Βάρκες για ψάρεμα, Ενοικιάσεις σκαφών, Μηχανές Θαλάσσης, Εξοπλισμό, εξαρτήματα, Αξεσουάρ σκαφών, Ναυτιλιακά όργανα, Θαλάσσια σπορ, Εξοπλισμός Windsurf, Καταδυτικό εξοπλισμό, Είδη αλιείας, Κλαδικές εκδόσεις κ.α.

Μια πολυδιάστατη έκθεση που θα αποτελέσει για ακόμη μια φορά πόλο έλξης για τους λάτρεις του φουσκωτού, του πλαστικού σκάφους και των θαλασσίων σπορ, καθώς θα αντικατοπτρίσει την αγορά, ενημερώνοντας παράλληλα τους επισκέπτες για τα νέα μοντέλα, προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχει ο κλάδος.

Ας είμαστε όλοι εκεί…

Το «Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι» διοργανώνεται από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων ΕΧΡΟ ΟΝΕ με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ).

Σχετικά με την EXPO ONE
Η EXPO ONE Οργάνωση Εκθέσεων, έχει σαν αντικείμενο τη διοργάνωση εκθέσεων. Εδώ και 9 χρόνια διοργανώνει κάθε χρόνο το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι και το Ανοιξιάτικο Ναυτικό Σαλόνι. Περισσότερες πληροφορίες για την EXPO ONE Οργάνωση Εκθέσεων μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση expoone

Σχετικά με τον ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Πολυεστερικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων και Υπηρεσιών αποτελεί Επαγγελματική Οργάνωση, διεπόμενη από τις διατάξεις του ν. 1712/1987, και φέρει το διακριτικό τίτλο Σ.Ε.ΚΑ.ΠΛ.Α.Σ – Π.Ε.Ε.Υ. Ιδρύθηκε το έτος 1978, ενώ το 1993, κατόπιν σχετικής αλλαγής του καταστατικού του, ο Σύνδεσμος συμπεριέλαβε στα μέλη του, τους εισαγωγείς, εμπόρους και παροχείς υπηρεσιών σχετικών με το σκάφος και τη θαλάσσια αναψυχή γενικότερα. Η τελευταία αλλαγή του καταστατικού έγινε το έτος 2007 για λόγους εναρμόνισης του προς τις διατάξεις του ν. 1712/1987. Σήμερα περιλαμβάνει στους κόλπους του κατασκευαστές – εντολοδόχους, εισαγωγείς και εμπόρους παντός είδους (πλαστικών, φουσκωτών κ.λπ.) σκαφών, μηχανών θαλάσσης, εξαρτημάτων και παρελκόμενων σκαφών, ναυτιλιακών και ηλεκτρονικών οργάνων, υλικών ναυπήγησης, χρωμάτων, λιπαντικών, ειδών πυρασφάλειας, καταδυτικού και αλιευτικού εξοπλισμού, ειδών ναυταθλητισμού, κ.λπ. Η έδρα του Συνδέσμου είναι στο Νέο Φάληρο και αριθμεί περισσότερα από 370 ενεργά μέλη σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο αριθμός του συνολικά απασχολούμενου προσωπικού από τα μέλη του ξεπερνά τις 15.000. Ο Σ.Ε.ΚΑ.ΠΛ.Α.Σ.-Π.Ε.Ε.Υ. είναι μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου των Συνδέσμων Ναυτικής Βιομηχανίας (ICOMIA – International Council of Marine Industry Associations) και παρέχει στη διάθεση των μελών του Γραμματεία, Γραφείο Τύπου, εξειδικευμένο στα νομικοναυτιλιακά θέματα Σύμβουλο καθώς και Φοροτεχνικό και Νομικό Σύμβουλο.