Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι 2010

Αύξηση επισκεψιμότητας 12% παρά την κρίση.

Με εξαιρετική επιτυχία έπεσε η αυλαία για το Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι 2010 που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, (ΣΕΦ) συγκεντρώνοντας το αμέριστο ενδιαφέρον των επισκεπτών και εδραιώνοντας την ισχύ του, ως η κορυφαία εποχιακή έκθεση του κλάδου στην Ελλάδα.

Το Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι που διήρκησε από τις 15 έως και τις 19 Απριλίου, απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι αποτελεί μια αναγνωρισμένη διοργάνωση, καθώς εφέτος παρά την διεθνή οικονομική κρίση σημείωσε αύξηση της επισκεψιμότητας του κατά 12% σε σχέση με το 2009, ενώ ξεχώρισε τόσο μέσα από την ποιότητα του κοινού που το επισκέφθηκε καθώς και από την προσεγμένη παρουσία των εκθετών.

Τα γεγονότα αυτά αποδεικνύουν το κύρος του θεσμού αλλά και την συμβολή του στην ώθηση ενός από τους πιο δυναμικούς κλάδους της Ελληνικής οικονομίας.

Με επίκεντρο τα Φουσκωτά και Πλαστικά σκάφη, η έκθεση φιλοξένησε μια ποικιλία σχετικών ειδών και υπηρεσιών δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις της θάλασσας και των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων να ενημερωθούν γενικότερα για τα ελκυστικά αλλά και άκρως ανταγωνιστικά προϊόντα, που παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένα στο ευρύ κοινό.

Η ποικιλία και το εύρος των εκθεμάτων και των εκδηλώσεων της έκθεσης, ο αριθμός και το βεληνεκές των συμμετεχόντων εταιρειών, η τεράστια και συνεχώς αυξανόμενη ανταπόκριση του κοινού, αλλά και η εκτενέστατη και εγκωμιαστική προβολή από τα Μ.Μ.Ε. έχουν αναδείξει το Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι ως τη σημαντικότερη εποχιακή εκδήλωση του κλάδου.

Οι εκθέτες δήλωσαν αισιόδοξοι για τον κλάδο, ακόμη και εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης έγινε και η επίσημη προαναγγελία του 32ου Διεθνούς Ναυτικού Σαλονιού Αθηνών που θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 24 Οκτωβρίου 2010 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.

Το Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι 2010 διοργανώνεται κάθε χρόνο από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ)

Χορηγοί επικοινωνίας: SENTRA FM, CITY PRESS, AUTOΤρίτη, Εφημερίδα ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Χορηγοί επικοινωνίας Internet: SPORT 24, www.dailymotion.com