Αλκυόνη 2013

 

Ο ετήσιος χειμερινός αγώνας υποβρύχιας αλιείας που εδώ και 17 χρόνια διοργανώνεται με απόλυτη επιτυχία και πολλές συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα βρίσκεται προ των πυλών.


Ως ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα έχει οριστεί η Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2012 και σε περίπτωση κακοκαιρίας θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 9:00 και θα λήξει στις 14:00. Η τοποθεσία που θα γίνει ο αγώνας θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.
Εδώ και δύο χρόνια ο Γλαύκος έχει ενταχθεί στο δυναμικό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητική Αλιείας (Ε.Ο.Υ.Δ.Α.) κάτι που σημαίνει ότι οι αγώνες είναι επίσημα αναγνωρισμένοι από το κράτος. Έτσι για να συμμετάσχει κάποιος σε έναν αγώνα χρειάζεται να κατέχει αθλητικό δελτίο. Η έκδοση ενός αθλητικού δελτίου είναι απλή υπόθεση και δεν πρέπει να αποθαρρύνει κανέναν αφού μόνο οφέλη έχει! Αν δεν υπάρχει κοντά σας κάποιο σωματείο ή ναυτικός όμιλος που να εκδίδει δελτία μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γλαύκο (http://www.glafkos.gr , [email protected]) για την άμεση έκδοσή του, απλά μην το αφήσετε για την τελευταία στιγμή. Να ενημερώσουμε ότι βγάζοντας αθλητικό δελτίο δεν προϋποθέτει ούτε συνεπάγεται ότι γίνεσαι και μέλος του συλλόγου και το αντίστροφο.

(Για να δείτε τι χρειάζεται για να βγάλετε αθλητικό δελτίο μπείτε στο http://www.glafkos.gr/docs/site/athlitiko_deltio.pdf )

Το παράβολο του αγώνα είναι 25 € το άτομο για τα μη μέλη, και για τα οικονομικώς εντάξει μέλη του Γλαύκου είναι 10 € το άτομο. Για τις γυναικείες συμμετοχές που τα τελευταία χρόνια ομορφαίνουν το χώρο μας με την παρουσία τους η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Η καταβολή του παραβόλου γίνεται το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο πριν την ενημέρωση των αθλητών.

Πολύ σύντομα θα ακολουθήσει και δεύτερο δελτίο τύπου, το οποίο θα βρίσκεται και στο www.glafkos.gr όπου θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα