H Barracuda επιμένει στην ποιότητα…

H Barracuda επιμένει στην ποιότητα…


Η ποιότητα και η αξιοπιστία των σκαφών της Barracuda καθώς και η διάρκεια αυτών, κατά τα 17 έτη παρουσίας της στο χώρο του φουσκωτού είναι γνωστή στο ευρύ κοινό. Απόδειξη αυτών, αλλά και της αρτιότητας της κατασκευής, αποτελούν τα ίδια τα σκάφη της, τα οποία πλέουν στις ελληνικές θάλασσες επί σειρά ετών.

Η Barracuda, πιστή πάντα στην ιδεολογία που την ακολουθεί από την αρχή της λειτουργίας της και βέβαιη για την κατασκευή σκαφών που παρέχουν στους ιδιοκτήτες τους ξένοιαστες, ξεκούραστες και ασφαλείς θαλάσσιες εξορμήσεις, επιμηκύνει την εγγύηση των σκαφών της στα 12 έτη για τη γάστρα και στα 6 έτη για τον αεροθάλαμο. Ειδικά για το μοντέλο 900 Satellite, δίδεται εγγύηση 15 ετών κατά της όσμωσης.

Η απόφαση αυτή της Barracuda οφείλεται στις επιβραβεύσεις των πελατών της (ιδιωτών και Ενόπλων Δυνάμεων), αλλά και στην αποδεδειγμένη πολυετή αντοχή και διάρκεια των σκαφών της.

Με την ενέργεια αυτή, ο κ. Αναστάσιος Χατζησταματίου θέλει να ευχαριστήσει τους πελάτες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα προϊόντα της αλλά και να επισημάνει τη συνέχιση της καλής δουλειάς.

Παρότι η σημερινή εποχή και το μεγαλύτερο ποσοστό του αγοραστικού κοινού απαιτεί σκάφη φτηνά –ότι και αν συνεπάγεται αυτό- η Barracuda υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να πατά στο μονοπάτι που εδώ και χρόνια διαβαίνει, αυτό της βελτίωσης και της ποιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΛΕΩΦ. ΕΙΡΗΝΗΣ 22 ΤΑΥΡΟΣ 177 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-34 10 986 – 7
FAX: 210- 34 56 109
www.barracuda.gr