Η Lalizas και τα MΑRΙΝΑ Stores με ισχυρή διεθνή παρουσία το 2008.

Η Lalizas και τα MΑRΙΝΑ Stores με ισχυρή διεθνής παρουσία το 2008.


To 2008 έκλεισε για την Lalizas και τα MΑRΙΝΑ Stores με πολύ θετικά αποτελέσματα! Ο όμιλος Lalizas πήρε μέρος σε πάρα πολλές διεθνείς εκθέσεις παγκόσμιος. Στην Ευρώπη παρουσίασε τα νέα του προϊόντα στο Ναυτικό Σαλόνι της Γένοβα, της Βαρκελώνη, του Λονδίνου, του Παρισιού, του Σαουθάμπτον, του Αμβούργου, του Άμστερνταμ, της Σόφιας, του Ζάγκρεμπ και του Σπλίτ της Κροατίας.

Στην Ελλάδα ήταν πολύ έντονη η παρουσία της Lalizas και των MARINA Stores μιας και πήραν μέρος στην ΚΕΜ, στα Ποσειδωνία και στο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών του 2008.

Η παρουσία της εταιρείας ήταν πάρα πολύ δυναμική και έκτος των ευρωπαϊκών συνόρων. Συμμετείχε δυναμικά στις διεθνές εκθέσεις του Τούμπαι, της Κωνσταντινούπολης, της Σιγκαπούρη, της Σαγκάη, στην Ταϊλανδή και στο Κείπ Ταούν.

Η ομάδα του ομίλου Lalizas και της MARINA Stores υποδέχονται το 2009 το ίδιο δυναμικά , το ίδιο αισιόδοξα με όραμα την δημιουργία ποιοτικών προϊόντων με ανταγωνιστικές τιμές, τα οποία θα διοχετεύονται παγκοσμίως μέσω ενός καλά εδραιωμένου δικτύου συνεργατών.