Υποβρύχια Αλιεία 27ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Το Δ.Σ. του συλλόγου «Γλαύκος» συγχαίρει την εθνική ομάδα υποβρύχιας αλιείας για τη μεγάλη διάκρισή της στο 27ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Mali Losinj της Κροατίας.

Η τέταρτη θέση στην ομαδική βαθμολογία που αποτελεί την καλύτερη που έχει κατακτήσει η χώρα μας μέχρι σήμερα , αλλά και η έβδομη θέση του Γιάννη Σιδέρη, είναι τεράστιες και ιστορικές επιτυχίες άξιες θαυμασμού και πολλών συγχαρητηρίων.

Με αντιπάλους που αγωνίζονται στην έδρα τους, με ομάδες από χώρες με τεράστια παράδοση στο αγωνιστικό ψαροτούφεκο, οι οποίες έχουν μεγαλύτερη οικονομική στήριξη για πολύμηνες προετοιμασίες, ένα μπορείς να κάνεις για να έχεις ελπίδα για διάκριση:

Να αγωνιστείς με ψυχή, με πείσμα, με επιμονή και υπομονή, εξαντλώντας τις σωματικές και ψυχοπνευματικές σου δυνατότητες.

Και ο Γ. Σιδέρης, ο Λ. Δερτιλής, ο Κ. Μακρής και ο Ν. Σαραντινός έτσι αγωνίστηκαν δίνοντάς τα όλα και τους ευχαριστούμε πολύ γι αυτό.
Το ελληνικό αγωνιστικό ψαροτούφεκο κάνει συνεχώς βήματα μπροστά με πείσμα και κόντρα στις αντιξοότητες και στις δυσκολίες που υπάρχουν…