Περιβαλλοντικό βραβείο για την ελίν από τη STAT BANK

Βραβεύτηκε για την πρωτοπορία της στον τομέα της πράσινης οικονομίας στην εκδήλωση Green Economy 2009

Με το βραβείο της πρωτοπόρου εταιρίας στον τομέα της πράσινης οικονομίας βραβεύτηκε η ελίν καθώς ήταν η πρώτη εταιρία που διέθεσε βιοκαύσιμα στους Έλληνες καταναλωτές, μέσω μέρους του δικτύου πρατηρίων της το 1999, όταν τα βιοκαύσιμα ήταν ακόμη τελείως άγνωστα στο ευρύ κοινό, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης Green Economy 2009, που διοργανώθηκε από τη STAT BANK την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο King George. Το βραβείο για την ελίν, παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιάννης Αληγιζάκης, ο οποίος επανέλαβε τη δέσμευση της εταιρίας του για συνεχή προσπάθεια ώστε η ΕΛΙΝΟΙΛ να ενσωματώνει στη λειτουργία της πρακτικές και μεθόδους όλο και φιλικότερες προς το περιβάλλον.

Η ελίν, με μια σειρά από δράσεις που αφορούν το περιβάλλον αλλά και γενικά το ευρύτερο πεδίο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, έχει καταφέρει να συνδυάσει με επιτυχία την έξυπνη και αποτελεσματική επιχειρηματική δράση με κινήσεις που αποσκοπούν στην ουσιαστική προστασία του περιβάλλοντος.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ, γνωστή με το εμπορικό σήμα ελίν, αποτελεί μια σοβαρή πρόταση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ενέργειας, η οποία εκτός από τον χώρο των πρατηρίων δραστηριοποιείται και στον εφοδιασμό της βιομηχανίας, της ποντοπόρου ναυτιλίας, των σκαφών αναψυχής και της θέρμανσης οικιών καταφέρνοντας να διατηρεί τα πρωτεία στην παροχή πρωτοπόρων λύσεων στους πελάτες της, προσφέροντας πάντα άριστη ποιότητα καυσίμων και λιπαντικών αλλά και άψογο επίπεδο εξυπηρέτησης.

Ο κ.Αληγιζάκης Διευθύνων σύμβουλος της elin παραλαμβάνει το βραβείο από την Υφυπουργό Τουρισμού και Πολιτισμού, κα Αντζελα Γκερέκου.