Νέα Προϊόντα στα MARINA Stores

Εστία γκαζιού Ignis

Η φορητή εστία γκαζιού IGNIS έχει δυνατότητα μέγιστης απόδοση 2.2Kw και μέγιστη κατανάλωση 160gr/h. Είναι διαθέσιμη σε διαστάσεις 343x284x113mm και σε ασημί μεταλλικό χρώμα, ενώ είναι ιδανική για σκάφη & camping.

Παρέχεται με βαλβίδα ρύθμισης της πίεσης, ώστε να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα, ενώ διαθέτει και ένα μηχανισμό ασφαλείας ο οποίος σταματάει τη ροή του αερίου, αν η πίεση της φιάλης αυξηθεί επικίνδυνα. Τέλος διατίθεται με μια εύχρηστη πλαστική θήκη μεταφοράς.

Τιμή 39,90? με Φ.Π.Α

Ισοθερμικά Φορητά Ψυγεία SeaCool

Για τις εξορμήσεις σας η Lalizas παρουσιάζει το Ισοθερμικό Φορητό Ψυγείο SeaCool. Με κομψό σχέδιο και ιδιαίτερα πρακτικό χώρο, είναι ιδανικό για χρήση στο σκάφος, στο camping, στο πικνίκ και οπουδήποτε χρειάζεστε φορητό ψυγείο χωρίς ρεύμα. Κατασκευάζεται από αφρό πολυουρεθάνης για πολύ καλή μόνωση προκειμένου να διατηρεί τη θερμοκρασία του περιεχομένου.

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα συνίσταται να το γεμίζετε με πάγο. Το Ισοθερμικό Φορητό Ψυγείο SeaCool διατίθεται σε 3 διαφορετικά μεγέθη, χωρητικότητας 13lt, 48lt,και 95lt αντίστοιχα. Διαθέτουν χερούλι(α) για εύκολη μεταφορά, ενώ το ψυγείο χωρητικότητας 95lt διαθέτει και παγοκύστες.


Τιμή από 21,90? με Φ.Π.Α

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.marinastores.gr

Τηλ. 210 41 77 020