Η Lalizas στο ΜΕΤΣ 2010

Η Lalizas Hellas για μια ακόμη χρονιά συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση Marine Equipment Trade Show 2010, που πραγματοποιήθηκε από 16 έως τις 18 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο RAI στο Άμστερνταμ. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τη νέα σειρά φουσκωτών σωσιβίων καθώς και τα καινούρια πλευστικά βοηθήματα. Επίσης, διαθέσιμα ήταν τα παιδικά σωσίβια Chico 100N και 150N, με την πώληση των οποίων η Lalizas Hellas στηρίζει την ActionAid, δωρίζοντας 1? από τα έσοδα κάθε σωσιβίου.

Στην έκθεση παρευρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Λάλιζας Α.Ε. , κος Σταύρος Λάλιζας, ο Διευθυντής Πωλήσεων, κος Τάσος Γαλανάκης, ο Marketing Manager, κος Σπύρος Σπίνουλας, και η ομάδα πωλήσεων της Lalizas Hellas. Κατά τη δεύτερη ημέρα της έκθεσης, στο περίπτερο μας φιλοξενήθηκε το Greek Ouzo Party. Οι επισκέπτες μπόρεσαν να γνωρίσουν από κοντά την κλασική ελληνική φιλοξενία, σε συνδυασμό με το διασημότερο ποτό της χώρας.

Το ΜΕΤΣ είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση εξοπλισμού, υλικών και συστημάτων για τη διεθνή ναυτιλία αναψυχής στον κόσμο, που διοργανώνεται από την Amsterdam RAI και θεωρείται η σημαντικότερη εκδήλωση της ναυτιλιακής βιομηχανίας.