Πρωταθλητής για 5η χρονιά ο Χαλκιόπουλος

Πρωταθλητής για 5η χρονιά ο Χαλκιόπουλος

Στα Χανιά πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 5-6 Σεπτεμβρίου, ο 4ος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος φουσκωτών σκαφών Offshore. Περισσότερα από 10 πληρώματα έδωσαν «μάχες» με τα 6 μποφόρ που επικρατούσαν στην περιοχή
με στόχο να κατακτήσουν την πρώτη θέση τόσο στον αγώνα τύπου σιρκουί (Σάββατο), όσο και στον αγώνα Offshore μήκους 40 ναυτικών μιλίων.

Τελικά μετά από έναν συγκλονιστικό και επεισοδιακό αγώνα που δυσκόλεψε όλους όσους συμμετείχαν, τη νίκη κατέκτησαν οι Χαλκιόπουλος – Μπρόκος, που σημείωσαν ταυτόχρονα και την 4η φετινή τους νίκη. Η πρώτη θέση όμως τους έδωσε και τον τίτλο στην γενική κατάταξη αλλά και στην κατηγορία 2×300 Hp τον οποίο κατέκτησαν για 5η συνεχή χρονιά και μάλιστα ένα γύρο πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Το πλήρωμα από τη Ρόδο συμμετείχε με σκάφος Sport Rib SR9 που ήταν εφοδιασμένο με κινητήρες Eagle 2×240 Hp και υποστηρικτή την εταιρεία πετρελαιοειδών Silk Oil. Στην κατηγορία Sport 300 τις νίκες μοιράστηκαν οι Μποτζολάκης και Λουλουργάς, ενώ στην Sport 200 νικητές αναδείχτηκαν οι, Κέλης και Βασιλάκης.

Ο επόμενος διπλός αγώνας του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στις 26-27 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο.

Δηλώσεις Ανδρέα Χαλκιόπουλου

«Η κατάκτηση του τίτλου και μάλιστα έναν γύρο πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα αντικατοπτρίζει την τεράστια προσπάθεια που κάναμε και φέτος σαν ομάδα. Είναι ο 5ος συνεχόμενος τίτλος και αυτό τα λέει όλα».