Parking σκαφών στο Λαύριο – Park – in

Tο parking σκαφών στο Λαύριο Park – in, είναι το μεγαλύτερο κέντρο φύλαξης μικρών σκαφών στην Ελλάδα στην τοποθεσία Θoρικού Λαυρίου πολύ κοντά στις γλίστρες Θoρικού και λιμένα Λαυρίου, άνοιξε τις πύλες του και υποδέχεται τα πρώτα σκάφη.

Θα θέλαμε λοιπόν να ενημερώσουμε τους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής για την ιδέα,  τον τρόπο λειτουργίας, τις υψηλές υπηρεσίες που θα απολαμβάνουν, καθώς και τις οικονομικές προσφορές που θα μπορούν να επιλέξουν.

Το PARK IN (BOAT STORAGE & SERVICES) δημιουργείται σε ιδιόκτητη έκταση 26 στρεμμάτων με υποδομές κατάλληλες για υπηρεσίες φύλαξης σκαφών αναψυχής. Αυτό που ξεχωρίζει όμως είναι οι κτιριακές εγκαταστάσεις 4000 τ.μ που θα μπορούν  να φιλοξενήσουν 100 σκάφη σε απολύτως κλειστό – στεγανό χώρο χωρίς έκθεση σε ήλιο, βροχή, σκόνη. Οι υποψήφιοι πελάτες μας λοιπόν θα μπορέσουν να επιλέξουν ανάμεσα σε 4 λύσεις για την φύλαξη – αποθήκευσης του σκάφους τους.

Πρώτη επιλογή:φύλαξη σε ανοικτό τελείως χώρο (open).

Δεύτερη επιλογή: φύλαξη σε υπόστεγα με σιδηροκατασκευή βαρέως τύπου και πάνελ πολυορεθάνης στην οροφή για καλύτερη μόνωση και προστασία από την βροχή. Τα στέγαστρα έχουν κατασκευαστή βάση στατικής μελέτης και είναι εξοπλισμένα πλήρως με ρεύμα , νερό , αέρα και φωτισμό .

Τρίτη επιλογή:Φύλαξη στις κτιριακές εγκαταστάσεις εντελώς κλειστά – στεγανά οι οποίες είναι ανακαινισμένες και έτοιμες για χρήση. Το κτήριο κατασκευάστηκε με στατική μελέτη παρέχει πυρόσβεση υψηλών προδιαγραφών για κάθε σκάφος, βιομηχανικό δάπεδο,παροχές νερού εντός κτηρίου για όλες τις χρήσης τριφασικό ρεύμα,παροχές αέρα και φωτισμό.

Τέταρτη επιλογή: SUITES :Η σουίτα θα δημιουργείται εντός λίγων ημερών κατόπιν συμφωνίας με τον πελάτη και βέβαια αναλόγως και τα μέτρα του σκάφους του. Θα είναι με αποκλειστική χρήση για το συγκεκριμένο σκάφος με δική του πόρτα εισόδου και εξόδου (ρολό ηλεκτρικό), χώρο αποθήκευσης για όλα τα παρελκόμενα που δεν παίρνουμε μαζί στην θάλασσα π.χ (κάλυμμα parking, τέντες, εξοπλισμό ψαρέματος, θαλάσσια παιχνίδια tubes κτλ.) φωτισμό και παροχές ρεύματος και νερού, αέρα και φωτισμού. Οι πρώτες σουίτες έχουν κατασκευαστεί και φιλοξενούν ήδη σκάφη.

Ακόμη σε κτιριακές εγκαταστάσεις θα παρέχουμε εξουσιοδοτημένο service εξωλέμβιων μηχανών όλων των εταιριών , ηλεκτρολογικές εργασίες – επισκευές , εργασίες και υπηρεσίες για ταπετσαρίες , επισκευές αεροθαλάμων , συντηρήσεις τρέιλερ , βαφείο για μουράβιες, πλαστικοποιήσεις , στοκαρίσματα γαστρών και οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί το σκάφος σας άμεσα υπεύθυνα και οικονομικά.

Η λειτουργία καταστήματος Ναυτιλιακών ειδών με πολύ μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων, ρουχισμό θαλάσσης καθώς και το πλήρως εξοπλισμένο mini market μας  θα σας εξυπηρετούν άμεσα γρήγορα και μόνο ποιοτικά πριν από κάθε σας ταξίδι.

Αν αργήσατε να επιστρέψετε, βρήκατε καιρό? Βραχήκατε? Είστε πολύ κουρασμένοι? θέλετε να φύγετε πολύ νωρίς το πρωί κατευθείαν από Λαύριο? Θα σας φιλοξενήσουμε!!!Προβλέψαμε αυτόνομα πολυτελή  δωμάτια φιλοξενίας πελατών με δικό τους μπάνιο και όλον τον κατάλληλο εξοπλισμό για διαμονή – διανυκτέρευση στο χώρο μας!!!!

Σε όλη την εγκατάσταση του PARK IN υπάρχουν κάμερες ασφαλείας , καινούρια περίφραξη προδιαγραφών , νυχτερινή φύλαξη από security ,σκυλιά εκπαιδευμένα καθώς και πλήρης ασφαλιστική κάλυψης μεγάλης ασφαλιστικής εταιρίας.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι 24ωρες καθώς και οι ανελκύσεις – καθελκύσεις. Οι οποίες θα γίνονται με ένα πλήρη νέο στόλο ειδικών οχημάτων για να αισθάνεστε πιο ασφαλής για την περιουσίας σας. Ακόμη θα μπορείτε να νοικιάσετε το κατάλληλο σκάφος για το ταξίδι σας από πλήρη γκάμα ποιοτικών σκαφών σε όλα τα μέτρα .

Θέλουμε να γράψουμε και άλλα πάρα πολλά αλλά θα περιμένουμε να τα πούμε από κοντά και να σας εξυπηρετήσουμε .

Αυτός μόνον είναι ο στόχος της εταιρίας μας τίποτε άλλο: Να έχουμε μόνο ευχαριστημένους  πελάτες με πάντα άψογα και ετοιμόπλοα  σκάφη το όποιο αποδεικνύεται από την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο των σκαφών αναψυχής με παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών επί 20 έτη.

PARKIN : 52ο χλμ Αθηνών Λαυρίου

Θωρικό Λαυρίου

τηλ. επικοινωνίας : 2292069210,   fax: 2292069211

6944- 718 706  /  6944- 51 52 42 / 210 8000 133

www.park-in.gr

www.p-in.gr