Η Status Yachts PC στο Ναυτικό σαλόνι Αθηνών

Η Status Yachts PC, main Dealer για την Ελλάδα του γερμανικού Όμιλου Hanse Group με τις επώνυμες μάρκες ιστιοφόρων Hanse, Moody, Dehler, Varianta κaι Privilege (Catamaran)...

Η Status Yachts PC , main Dealer για την Ελλάδα του γερμανικού Όμιλου Hanse Group με τις επώνυμες μάρκες ιστιοφόρων Hanse, Moody, Dehler, Varianta κaι Privilege (Catamaran) θα συμμετάσχει όπως κάθε χρόνο και φέτος στο Ναυτικό σαλόνι Αθηνών στις 23-27/11/2017 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας , παρουσιάζοντας και στο ελληνικό κοινο την νέα σειρά της Hanse.

Συγκεκριμένα το σκάφος που θα παρουσιάστει σε παγκόσμια πρεμιέρα στο Ναυτικό σαλόνι Αθηνών είναι το Ηanse 388 σε ειδική έκδοση 3 καμπίνες – 2 τουαλέτες ιδανικό και για επαγγελματική χρήση.

Η επίσκεψη σας στο Ναυτικο Σαλόνι Αθηνών θα σας δώσει την ευκαιρία να ενημερωθείτε και να θαυμάσετε από κοντά την μοντέρνα αισθητική του και την εργονομική του σχεδίαση.

Το 2017 , η Hanse προχώρησε σε ανανέωση των περισσότερων μοντέλων της εχοντας πλέον στην παραγωγή τα Νέα μοντέλα H348, Η388, Η418,  Η548 & Η588 παράλληλα με τα άκρως πετυχημένα Η315, Η455, Η505, H575, H675 που παραμένουν .

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει δυνατότητα να εξασφάλισης εγγυημένων εβδομάδων ναύλωσης για τα σκάφη που προορίζονται για επαγγελματική χρήση.