Η Μαρίνα Ρεθύμνου απέκτησε το πρώτο Σύστημα online κράτησης θέσεων σκάφων σε Μαρίνα

Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών του εσωτερικού και εξωτερικού συστήματος κράτησης θέσεων σκαφών...

Η Μαρίνα Ρεθύμνου απέκτησε το πρώτο Σύστημα online κράτησης θέσεων σκάφων σε Μαρίνα

Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών του εσωτερικού και εξωτερικού συστήματος κράτησης θέσεων σκαφών: Port Admin & Booking, η Μαρίνα Ρεθύμνου γίνεται η πρώτη Μαρίνα στη χώρα μας που έχει δυνατότητα να δέχεται κρατήσεις από το διαδίκτυο (rethymno.portbook.club), απευθείας από τον ναυτικό τουρίστα ή ακόμη και από πρακτορεία, δίνοντας παράλληλα την δυνατότητα στον ιδιοκτήτη σκάφους να δει σε πραγματικό χρόνο, την πληρότητα της Μαρίνας και να κάνει κράτηση τις συγκεκριμένες ημερομηνίες που επιθυμεί.

Η στρατηγική αυτή κίνηση εγκατάστασης αυτού του πρωτοπόρου Συστήματος, έγινε από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ρεθύμνου, το οποίο αποσκοπεί στην ποιοτική παροχή υπηρεσιών στον yachting τουρισμό, όπως και την αύξηση του γενικότερου τουρισμού της περιοχής.

Ήδη, το συγκεκριμένο σύστημα (rethymno.portbook.club) που κατασκευάστηκε αυτοτελώς από Έλληνες προγραμματιστές της Portbook PC, ζητήθηκε και από άλλες μαρίνες της Ελλάδας και του εξωτερικού!

Είναι σίγουρο ότι η φιλοσοφία αυτή του ΛΤ Ρεθύμνου για ποιοτική παροχή υπηρεσιών, θα πρέπει να γίνει οδηγός προκειμένου η χώρα μας να φτάσει εκεί που της αξίζει, δηλαδή στην καλύτερη και ποιοτικότερη από πλευράς υπηρεσιών, χώρα του yachting τουρισμού.

Πηγή: portbook.gr