Best Value Yachting 2008

6η Πλωτή Έκθεση Μεταχειρισμένων Σκαφών Αναψυχής


Από τις 10 έως τις 13 Απριλίου και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του λιμανιού του Λαυρίου οργανώθηκε 6ο Πλωτό Σαλόνι Μεταχειρισμένων Σκαφών αναψυχής από την EuroPartners, που διοργανώνουν και την επίσης πολύ αξιόλογη και πετυχημένη Exclusive Yachting στον ?γιο Κοσμά κάθε Σεπτέμβρη. Για άλλη μια χρονιά, η έκθεση που με την πρωτοτυπία της έχει γίνει πλέον θεσμός, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και με αθρόα προσέλευση επισκεπτών. Η άψογη οργάνωση, σε συνδυασμό με τον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό εκθετών, σηματοδότησε την έναρξη της ανοιξιάτικης-καλοκαιρινής σαιζόν και μας άφησε όλους με την επιθυμία να βγάλουμε τα σκάφη μας από τη ναφθαλίνη και να…εκδράμουμε.


Σύμμαχος ήταν και ο καιρός που βοήθησε αρκετά. Το ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο ο χώρος γέμισε με επισκέπτες που ήρθαν να θαυμάσουν από κοντά τα καλύτερα μεταχειρισμένα σκάφη όλων των ειδών και κατηγοριών, που προσφέρονται από τις επιχειρήσεις αγοραπωλησιών του χώρου.


Και φυσικά, το www.ortsa.gr βρισκόταν εκεί. Το κέφι, η πρωτοτυπία καθώς και η πλούσια θεματολογία του περιοδικού μας ενθουσίασαν το κοινό. Πολλές συμμετοχές για τους διαγωνισμούς μας, ευγενικές χορηγίες των Ε.Ν.Α.Κ. και Rent-a-Rib. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά πολλούς από τους επισκέπτες και μέλη του site μας, αλλά και να γνωρίσουμε νέους φίλους, τους οποίους «ξεναγήσαμε» online στις ηλεκτρονικές μας σελίδες. Αυτή ήταν και η πρώτη μας παρουσία σε έκθεση σκαφών με δικό μας περίπτερο, πράγμα που μας έδωσε και την ευκαιρία να εγγράψουμε πολλά νέα μέλη στον κατάλογο των αναγνωστών μας.


Η πολύ πετυχημένη και πρωτότυπη αυτή έκθεση είχε και αρκετές «δυνατές» συμμετοχές από επαγγελματίες του χώρου, που ειδικεύονται στις πωλήσεις μεταχειρισμένων σκαφών και όχι μόνο. Ας δούμε με λίγα λόγια τις κυριότερες συμμετοχές στην Best Value 2008.

GMC Yachts SA


Γείτονας μας η GMC Yachts, ένας από τους πιο μεγάλους motor yacht brokers στην Ελλάδα, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία. Η πείρα και η τεχνογνωσία τους βοηθάει όσους θέλουν να πουλήσουν ή να αγοράσουν σκάφος ώστε να αποφύγουν λανθασμένες επιλογές.

American Marine SA


H American Marine ιδρύθηκε το 1991 και σήμερα έχει σχεδόν ταυτίσει το όνομα της με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα μηχανοκίνητων σκαφών στον κόσμο, την Princess Yachts. Από τις πιο σημαντικές εταιρίες στο χώρο, με 18 διαφορετικά μοντέλα, από 42 έως 95 πόδια, καλύπτει κάθε ανάγκη αγοραστών που επιθυμούν να αγοράσουν ποιοτικό motor yacht, μεταχειρισμένο ή καινούργιο.

Marine Cosmetics


H εταιρεία Marine Cosmetics ειδικεύεται σε προϊόντων καθαρισμού και συντήρησης σκαφών. Τα προϊόντα της Marine Cosmetics είναι υψηλών προδιαγραφών, κατασκευάζονται στην Γαλλία με πιστοποίηση ISO 9001: 2000, είναι βιοδιασπώμενα και πληρούν όλες τις σύγχρονες περιβαλλοντολογικές προδιαγραφές της Ε.Ε. Σκοπός της εταιρίας είναι να προσφέρει στους λάτρεις της θάλασσας, τα κατάλληλα υλικά, ώστε εύκολα και γρήγορα να καθαρίζουν και να διατηρούν το σκάφος τους σαν καινούργιο.

e-skafos


Το πρώτο ελληνικό site σχετικά με την δημοσίευση αγγελιών για αγοροπωλησίες παντός είδους σκαφών.

Kappa Marine


Η Kappa Marine ιδρύθηκε το 1980. Είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες πωλήσεων σκαφών αναψυχής. Τα ναυπηγεία που αντιπροσωπεύει είναι από τα μεγαλύτερα της διεθνούς αγοράς, όπως Fairline, Sea Ray, Hatteras, Baja, Rodman, Galeon, Royal Denship.

North Star Yachting Services


H North Star Yachting είναι μια εταιρία με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων καινούργιων και μεταχειρισμένων σκαφών.

Athenian Yachts


Η Athenian Yachts βρίσκεται στο χώρο πωλήσεων ιστιοπλοϊκών κυρίως αλλά και μηχανοκίνητων σκαφών από το 1980. Εκπροσωπεύει μερικούς από τους γνωστότερους οίκους του εξωτερικού όπως: Jeanneau και Lagoon.

EKKA


H EKKA, μια από τις γνωστότερες εταιρίες στο χώρο πωλήσεων σκαφών αναψυχής, αποκλειστικό αντιπρόσωπο των ναυπηγείων Ferretti Yachts και Custom Line, Pershing, Bertram, Riva, Apreamare, Mochi Craft και Itama στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Yachts Motor & Sailing Magazine


Ένα από τα πολύ λίγα περιοδικά που ασχολούνται με την ιστιοπλοΐα, αγωνιστική και τουριστική. Στο Yacht Magazine μπορείτε επίσης να βρείτε προορισμούς, τεχνικά καθώς και νέα της διεθνούς αγοράς.

Europartners


Οι οικοδεσπότες της έκθεσης μας προσέφεραν μια άριστα οργανωμένη έκθεση με κέφι, πολλούς επισκέπτες, καλό φαγητό και μουσική!

Sea SOS


H Sea SOS είναι μια πρωτοποριακή για την Ελλάδα, συνδρομητική υπηρεσία που απευθύνεται σε κατόχους μηχανοκίνητων, ιστιοπλοϊκών ή φουσκωτών σκαφών, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες και εταιρείες ενοικίασης σκαφών αναψυχής. Προσφέρει υπηρεσίες άμεσης επέμβασης και διάσωσης στη θάλασσα, όπως κάθε είδους τεχνική υποστήριξη, μεταφορά καυσίμων, ανταλλακτικών κ.α., ρυμούλκηση, έκτακτες μεταφορές επιβατών καθώς και μια σειρά ακόμα πρόσθετων υπηρεσιών που διευκολύνουν τη ζωή και την ενασχόληση με τη θάλασσα και το σκάφος.

Τράπεζα Πειραιώς


Η Τράπεζα Πειραιώς ήταν και φέτος ο Χρυσός Χορηγός στην Best Value Yachting 2008. Στον οργανωμένο εκθεσιακό χώρο ειδικευμένα στελέχη της Μονάδας Yacht & Sail Finance υποδέχθηκαν τους επισκέπτες και τους ενημέρωσαν για τις λύσεις Yacht & Sail Finance που έχει σχεδιάσει και παρέχει η Τράπεζα και οι οποίες καλύπτουν χρηματοδοτήσεις για αγορά των σκαφών που παρουσιάστηκαν στην έκθεση και όχι μόνο.


<ι>Ο διοργανωτής της Best Value κος Κανιάρης

Η διοργανωτές της έκθεσης, EuroPartners, μας δίνουν από τώρα ραντεβού το Σεπτέμβριο στη Μαρίνα του Αγίου Κοσμά, από 18 μέχρι 22 του μήνα, στην Exclusive Yachting 2008, την 7η Πλωτή Έκθεση Σκαφών Αναψυχής, Προιόντων & Υπηρεσιών Yachting & Lifestyle. Και όπως είναι φυσικό, θα είμαστε και εμείς εκεί με κάποιες εκπλήξεις που θα συζητηθούν.