Από…δραση στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά

 

Την Κυριακή 02 Φεβρουαρίου στις 11:00 το πρωί στον κεντρικό χώρο στάθμευσης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά κάτω από έναν λαμπερό ήλιο, δώσαμε όλοι το παρόν.

Οι Πρόσκοποι του Καλαμακίου, οι εργαζόμενοι και η διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά, ο Γ.Σ Θάρρος 2017, φίλες και φίλοι του κέντρου, αθλητές και γονείς.

Όλοι μαζί, γίναμε μία παρέα, διαγραμμίσαμε και ζωγραφίσαμε τις θέσεις στάθμευσης για άτομα με κινητικά προβλήματα. Τραγουδήσαμε, παίξαμε και συζητήσαμε με αθλητές για τις δυσκολίες αλλά και τις χαρές του αθλητισμού.

Στην παρέα μας βρέθηκαν ο Γιώργος Μαυρωτάς, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αθλητισμού, ο Ολυμπιονίκης του μήκους, αθλητών με αναπηρίες, Κωνσταντίνος Βέλτσης, ο Πρωταθλητής Ελλάδος στην ενόργανη και μέλος της Εθνικής Ομάδας Νίκος Ηλιόπουλος και ο Πρωταθλητής Ελλάδος στην άρση βαρών και μέλος της Εθνικής Ομάδας Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος

Ευχαριστούμε το Δήμο Αλίμου και προσωπικά τον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη για την ευγενική χορηγία των υλικών της δράσης. Τους εργαζόμενους του ΕΑΚΝ/Αγίου Κοσμά για την συμβολή τους και όλο τον κόσμο που αγκάλιασε αυτή μας την δράση.