6η Πλωτή Eκθεση Mεταχειρισμένων Σκαφών Aναψυχής

10-13 Aπριλίου, Λιμάνι Λαυρίου

Tα καλύτερα σκάφη στις χαμηλότερες τιμές!

Η Best Value Yachting 2008, η 6η Πλωτή Eκθεση Μεταχειρισμένων Σκαφών Aναψυχής, διεξάγεται από 10 ως 13 Aπριλίου στο Λιμάνι Λαυρίου, στο καθιερωμένο πλέον σημείο συνάντησης των φίλων της θάλασσας που θέλουν να δουν, να επιλέξουν και να αποκτήσουν άμεσα το δικό τους μεταχειρισμένο σκάφος αναψυχής στην καλύτερη δυνατή τιμή λίγο πριν τις καλοκαιρινές αποδράσεις.

Στην Best Value Yachting συμμετέχει η πλειοψηφία των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του μεταχειρισμένου σκάφους παρουσιάζοντας εν πλω, αλλά και στο χερσαίο τμήμα της εκδήλωσης, μια μεγάλη γκάμα σκαφών καθώς και άλλα συναφή προϊόντα και υπηρεσίες. Σε ειδικό χώρο της διοργάνωσης παρουσιάζονται ακόμη και πολλά σκάφη ιδιωτών που αξιοποιούν όλο και περισσότερο την αυξανόμενη προσέλευση του κοινού.

H επίσκεψη στην Best Value Yachting προσφέρει πολύτιμη ενημέρωση σχετικά με όλες τις δυνατές επιλογές που προσφέρονται σήμερα στην Eλλάδα για αγορά ή ανταλλαγή μεταχειρισμένου σκάφους ανεξαρτήτως τύπου και μεγέθους. Σε αυτή την πρωτότυπη εκδήλωση, συμπληρωματική της Exclusive Yachting (18-22 Σεπτεμβρίου 2008, Alsity Μαρίνα Αγίου Κοσμά) που διοργανώνεται από την ίδια ομάδα, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να συγκρίνουν τα σκάφη στο φυσικό τους στοιχείο, να περιηγηθούν μέσα σε αυτά από τους υπεύθυνους της κάθε εταιρείας, αλλά και να τα δοκιμάσουν.

Επίσης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ειδικοί του Yacht & Sail Finance της Τράπεζας Πειραιώς θα ενημερώνουν για όλες οι δυνατές λύσεις χρηματοδότησης της αγοράς των σκαφών που παρουσιάζονται στην έκθεση.

Χορηγοί της Best Value Yachting είναι η Τράπεζα Πειραιώς, η seaSOS-Υπηρεσίες Θαλάσσιας Εξυπηρέτησης και το www.e-shop.gr.

Περισσότερες πληροφορίες από την διοργανώτρια εταιρεία, EuroPartners στο τηλ:
210 92 21 254, www.europartners.gr

Λεωφ. Συγγρού 101 – 117 45 Aθήνα
Tηλ: 210 92 21 254 – Fax: 210 92 21 589
e-mail: [email protected] – www.europartners.gr