51 Ναυτικό Σαλόνι Γένοβας

Ένα από τα μεγαλύτερα ναυτικά σαλόνια στον κόσμο που συγκεντρώνει την elite των σκαφών, το 51 Ναυτικό σαλόνι της Γένοβας, θα διεξαχθεί από 1ης έως 9 Οκτωβρίου στις υπερσύχρονες εγκαταστάσεις του (200.000 τετραγωνικά μέτρα )  στον εκθεσιακό χώρο Fiera di Genova.

Παρά την διεθνή οικονομική κρίση, 1.300 εκθέτες  (35% από επιχειρήσεις εκτός Ιταλίας )  και πάνω από 2000 σκάφη, από τα οποία 450 καινούργια μοντέλα και περίπου 500 κυρίως μεγάλα σκάφη που θα παρουσιαστούν εν πλω στη μαρίνα,  θα δώσουν στους επισκέπτες μία νότα αισιοδοξίας που όλοι χρειαζόμαστε.

Με την ευκαιρία της 51ης διοργάνωσης της έκθεσης και γιορτάζοντας τα 50 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον κόσμο της θάλασσας, θα πραγματοποιηθεί  η “GenovaInBlu”  μία σειρά από εκδηλώσεις που θα προβάλουν την εξαιρετική καλλιτεχνική και πολιτιστική κληρονομιά της πόλης, προσφέροντας  ένα υπέροχο θέαμα στους κατοίκους και στους επισκέπτες της Γένοβας.

Επίσης μία σειρά από αγωνιστικές εκδηλώσεις θα λάβουν μέρος κατά την διάρκεια της έκθεσης, όπως ο αγώνας «13 Ναυτικός Μαραθώνας», 33 Διεθνές meeting optimist και 15 Pitty Trophy.