5ος προκριματικός αγώνας Υ/Β σκοποβολής 2011

Ο σύλλογος «Γλαύκος» ανακοινώνει τη διοργάνωση του πέμπτου προκριματικού αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υ/Β Σκοποβολής, το οποίο διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας  Ε.Ο.Υ.Δ.Α.. Η έκτακτη ανάθεση αυτού του αγώνα προέκυψε ύστερα από τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην πισίνα του κολυμβητηρίου της Σύρου καθιστώντας αδύνατη τη διεξαγωγή μιας διοργάνωσης εκεί.

Η συσσωρευμένη εμπειρία που περνάει από το ένα Δ.Σ. στο επόμενο και οι πολυάριθμοι αγώνες που έχουν γίνει με μεγάλη επιτυχία ήταν και οι λόγοι για τους οποίους ο Γλαύκος κρίθηκε ως ο καταλληλότερος σύλλογος να αναλάβει σε μικρό χρονικό διάστημα το συγκεκριμένο αγώνα.

Έτσι λοιπόν ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί. Τόπος διεξαγωγής θα είναι και φέτος το Δημοτικό Κολυμβητήριο Άνω Λιοσίων που βρίσκεται στην οδό Αιγαίου Πελάγους 1, κοντά στην έξοδο Νο 6 της Αττικής Οδού.

Είναι ανοικτών συμμετοχών (open), το παράβολο είναι 25 € για τα μη μέλη, για τα ταμειακώς εντάξει μέλη του συλλόγου είναι 10 € και για τις γυναικείες συμμετοχές είναι δωρεάν.

Όσοι δεν διαθέτουν αθλητικό δελτίο και επιθυμούν να βγάλουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του συλλόγου ο οποίος θα αναλάβει να τα εκδώσει άμεσα (χρειάζεται επίσκεψη σε γιατρό, φωτοτυπία ταυτότητας και τρεις φωτογραφίες).

Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι νικητές στην ατομική και ομαδική βαθμολογία, ενώ θα υπάρξει μπουφές και λαχειοφόρος αγορά όπου θα κληρωθούν πολλά και πλούσια δώρα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από τις προηγούμενες ημέρες στα τηλέφωνα 6972789518  – 6976109335 και έως μία ώρα μετά την έναρξη του αγώνα στη γραμματεία.

Κανονισμοί και περισσότερες πληροφορίες στο www.glafkos.gr. Ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών που κάθε χρόνο σημειώνεται, το πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών και η άψογη διοργάνωση, θα είναι για άλλη μία φορά τα χαρακτηριστικά αυτού του όμορφου αγωνιστικού θεσμού.