42ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου με Μέγα Χορηγό την COSMOTE.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 42ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου με Μέγα Χορηγό την COSMOTE.

Πρωτιά για το «COSMOTE ΕΡΥΤΟΣ 2»

Δυναμικό παρών στο νησί των Κυκλάδων έδωσε για τρίτη συνεχή χρονιά η COSMOTE ως Μέγας Χορηγός στο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου, που διεξήχθη από τις 5 έως τις 8 Ιουνίου. Προσκαλώντας αθλητές από ολόκληρη την Ελλάδα να συμμετάσχουν σε μια γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού και μέσα από πρωτότυπες δράσεις, η εταιρία προσέφερε μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας στους συμμετέχοντες και τους θεατές του αγώνα.

Πρωτιά για την CΟSMOTE, επεφύλασσε το αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης, αφού την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη ORC International κατέκτησε το σκάφος «COSMOTE ΕΡΥΤΟΣ 2» με κυβερνήτες τους καταξιωμένους ιστιοπλόους Κώστα Μάνθο και Σταύρο Τσάβαλο, και 11μελές έμπειρο πλήρωμα. Το σκάφος που υποστηρίζει σταθερά η COSMOTE, σημειώνοντας εξαιρετική εμφάνιση, τερμάτισε πρώτο και στην τοπική ιστιοδρομία «Λεωνίδας Σπύρου Πολέμης». Τα σκάφη προσέφεραν πλούσιο θέαμα σε όσους παρακολούθησαν τους αγώνες από την Πλατεία Αφανούς Ναύτου, όπου οι πολιτιστικοί σύλλογοι του νησιού, ο Δήμος Άνδρου και η COSMOTE τους υποδέχτηκαν με μουσική και παραδοσιακά εδέσματα.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης διεξήχθη για τα παιδιά το διασυλλογικό πρωτάθλημα «COSMOTE Optimist CUP», παρουσία του Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα, Πρεσβευτή Εταιρικής Υπευθυνότητας της COSMOTE, ο οποίος έδωσε και την εκκίνηση του αγώνα. Επιπλέον, το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το προηγμένο iPhone 3G της COSMOTE και να απολαύσει τις μοναδικές του δυνατότητες.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων και την απονομή των επάθλων στους νικητές, αθλητές, τοπικοί φορείς και προσωπικότητες από το χώρο της ιστιοπλοΐας, γιόρτασαν τη μοναδική αυτή διοργάνωση στο Ναυτικό Όμιλο Άνδρου.