33ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Ο κόσμος της θάλασσας είστε εσείς!

Και αυτή τη σαιζόν το 33ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών δίνει το δυναμικό του παρόν 15-23 Οκτωβρίου 2011 και προσκαλεί όλους τους λάτρεις της θάλασσας να παραβρεθούν στην πιο γνωστή ναυτική γιορτή στην Ελλάδα!

Η έκθεση θα παρουσιάσει φουσκωτά, ταχύπλοα, ιστιοπλοϊκά, βάρκες για ψάρεμα, water sports,  αξεσουάρ, ηλεκτρονικά, καταδύσεις και πολλά άλλα προϊόντα για τους φίλους της θάλασσας και της περιπέτειας από τις πλέον δραστήριες και ενεργητικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς.

Φέτος το συνοδευτικό πρόγραμμα της έκθεσης περιλαμβάνει για πρώτη φορά live επιδείξεις και μαθήματα καταδύσεων σε πισίνα, όπου οι φίλοι του είδους μπορούν να πάρουν πολλές και χρήσιμες πληροφορίες.

Επίσης στους χώρους της έκθεσης θα λειτουργήσει η έκθεση φωτογραφίας με θέμα «καλοκαιρινές αποδράσεις» από τον αντίστοιχο διαγωνισμό που διοργανώνει το Ναυτικό Σαλόνι με φωτογραφίες που μας στέλνετε εσείς.

Το 33ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών διοργανώνεται στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το ΣΕΚΑΠΛΑΣ-ΠΕΕΥ και την εταιρεία Expoone ΕΠΕ.