32 Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών – Ναυτιλιακά Είδη – Ηλεκτρονικά Σκαφών.

Οι playmate Αδριανή Τσάφου και Εύα Δελλή ταξιδεύουν με το ortsa.gr στην αίθουσα 3 του 32 Ναυτικού Σαλονιού, ψάχνοντας για ναυτιλιακά είδη, ηλεκτρονικά σκαφών και άλλες υπηρεσίες για το σκάφος…

Έχει γίνει πλέον θεσμός. Οι άγγελοι του ortsa.gr έκαναν και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την καθιερωμένη τους βόλτα στους διαδρόμους του Ναυτικού Σαλονιού Αθηνών, αποσπώντας τα βλέμματα εκθετών και επισκεπτών με τη δροσερή και τσαχπίνικη παρουσία τους. Φέτος ήταν ένα ακόμα σημαντικό γεγονός, που γιόρτασαν στην έκθεση. Το ortsa.gr έκλεισε αισίως τα τρία χρόνια παρουσίας του στο διαδίκτυο, αποσπώντας πολλά και καλά σχόλια από τους φίλους της θάλασσας, που επισκέφτηκαν το εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo και όχι μόνο.

Παρά την ζοφερή ατμόσφαιρα της διεθνούς κρίσης, παρά τις οικονομικές περιπέτειες και το σφίξιμο του ζωναριού από την τρόικα, παρά το στενό μαρκάρισμα του ΣΔΟΕ, το Ναυτικό Σαλόνι των Αθηνών έφερε αρκετά χαμόγελα και μια δόση αισιοδοξίας στο χώρο της θάλασσας. Ο κόσμος ήταν σαν να άρχισε ξανά να ζει στους ρυθμούς της προ-ΔΝΤ εποχής και αυτό ήταν έκδηλο από την αθρόα προσέλευση των επισκεπτών στην φετινή έκθεση. Ειδικά τα κορίτσια του ortsa.gr συνέβαλλαν τα μέγιστα και σ? αυτόν τον τομέα, δίνοντας μια επιπλέον πινελιά στην ευχάριστη ατμόσφαιρα της έκθεσης. Ας δούμε, λοιπόν και εμείς τα πράγματα με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ας δούμε το ποτήρι μισογεμάτο και ας συνεχίσουμε να ζούμε σαν άνθρωποι, έστω και με πιο ισχνό πορτοφόλι. Όπως λένε και οι πιο παλιοί «η θάλασσα αρρωσταίνει, δεν πεθαίνει…». Σε λίγο όλα αυτά θα είναι παρελθόν, ένα κακό όνειρο, που ζήσαμε και ίσως να ζήσουμε ακόμα λίγο. Η άλλη πλευρά της ζωής είναι η αγάπη για την θάλασσα, που μας ενώνει και μας κρατάει δυνατούς.

Αλλά, ας πάμε τώρα στην «ούγια». Απολαύστε μαζί μας την «κρουαζιέρα» των όμορφων κοριτσιών του ortsa.gr στο 32ο Αθηναϊκό Ναυτικό Σαλόνι και δείτε την έκφραση της αισιοδοξίας και χαράς στα πρόσωπά τους, αλλά και σ? αυτά που φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Και για να σας γνωρίσουμε τους πανύψηλους αγγέλους μας, η κοπέλα με την αλογοουρά είναι η Ανδριανή μας, ενώ η άλλη με τα πιο ανοιχτά μαλλιά είναι η Εύα μας. Και οι δύο ήταν υπέροχες, όχι μόνο στην εμφάνιση, αλλά και στο μυαλό. Ελάτε μαζί μας…

Ναυτιλιακά Είδη

Ναυτίλος ΕΠΕ – Ναυτιλιακά είδη

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της θάλασσας, με αντιπροσωπείες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σκάφους αναψυχής. Ξεχωρίσαμε την γεννήτρια ηλεκτρικής ενέργειας με κυψέλες καυσίμου EFOY.

Hempel- Δήλος ΑΕ – Ναυτιλιακά είδη

Μπορεί ο Κύριος Πέτρος Δρακόπουλος, πέρα από μια ενημέρωση για την Hempel, να μην μας έκανε τη χάρη για άλλη μια χρονιά να φωτογραφηθεί με τους αγγέλους μας, αλλά του την έχουν στημένη το 2011. «Μάχαιραν έδωσες…» Κύριε Πέτρο μας, αλλά θα πρέπει να ξέρετε πως το επόμενο σαλόνι θα είναι καταλυτικό, πάντα μέσα στα δικά σας πρότυπα και τα «σχέδια», που μας στείλατε… Τα κορίτσια μας αγαπούν τους τολμηρούς. Του χρόνου θα διαλέξουμε τον Κύριο Τάσο Λασκαράτο για να μπει στο κάδρο της φωτογράφισης, γιατί είναι πιο τολμηρός…

Marcruising- Ναυτιλιακά είδη

Ο κος Κωνσταντίνος Μαρατσίνος, χαμογελαστός, ανάμεσα στα κορίτσια μας, ευχαριστημένος από την πολύ καλή πορεία της εταιρείας του, πάντα κοντά στους πελάτες του αντιπροσωπεύοντας μία μεγάλη γκάμα προϊόντων για τα σκάφη αναψυχής.

Eval- Ναυτιλιακά είδη

Η Ε.Γ.Βαλλιανάτος, από το 1976 δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εμπορία ναυτιλιακών και σωστικών ειδών. Με πολλούς αντιπροσώπους καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας.

Glaridis- Ναυτιλιακά είδη

Χαρακτηριστική φυσιογνωμία ο Κύριος Γλαρίδης για τα κορίτσια μας. Τον αποκαλούν «ο άνθρωπος, που πάντα χαμογελά», και είναι αλήθεια. Με χαρά τους έτρεξαν να φωτογραφηθούν μαζί του και που ξέρετε. Μπορεί να τις πείσει να ζήσουν τις χαρές της θάλασσας πάνω σε ένα νοικιασμένο φουσκωτό. Κύριε Γλαρίδη, θα τους κάνετε εσείς την πρόταση;

Vetus- Ναυτιλιακά είδη

Είναι καλλιτέχνιδες στην ψυχή και στο μυαλό τα κορίτσια του ortsa.gr. Οτιδήποτε τεχνικό, τους είναι τελείως άγνωστο. Στο περίπτερο της Vetus βρήκαν πολλά παράξενα… πράγματα, που τους κέντρισαν το ενδιαφέρον. Για χάρη της φωτογράφισης αφήσαμε την εκπαίδευση για μιαν άλλη φορά.

Sea boat- Ναυτιλιακά είδη

Το έχουμε πει κατ? επανάληψη. Τα κορίτσια του ortsa.gr έχουν «κάτι» με τις πασαρέλες. Όπου δουν μια, τρέχουν να ανέβουν και εκεί πλέον είναι στα δικά τους νερά. Φυσικά, έγινε και εδώ το σχετικό σεμινάριο για να καταλάβουν την διαφορά μεταξύ μιας πασαρέλας ομορφιάς και μιας για πρόσβαση σε σκάφος. Εδώ, μας ήρθε μια ιδέα. Ένα quiz για ποια από τους δύο τύπους πασαρέλας προτιμούν.

A. Ανδρέου – Ναυτιλιακά είδη

Και ποιος δεν γνωρίζει τον Κύριο Ανδρέα Ανδρέου και τους συνεργάτες του! Όλοι μας κάποια στιγμή προμηθευτήκαμε κάποια υλικά από την μεγάλη αυτή φίρμα στο χώρο της θάλασσας. Άραγε, υπάρχει επαγγελματίας της θάλασσας που δεν έχει ακούσει για τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει; Με μεγάλη μας χαρά βλέπουμε πλέον και τη νεώτερη γενιά να παίρνει τα ηνία, ή καλύτερα το πηδάλιο μιας επιτυχημένης πορείας.

Ice Sea – Ναυτιλιακά είδη

Τι να πούμε τώρα… Αυτό το περίπτερο ήταν πάντα η μεγάλη αδυναμία των κοριτσιών μας. Για να ακριβολογούμε, δεν είναι το περίπτερο, αλλά το περιεχόμενο του περιπτέρου και δεν εννοούμε το άψυχο μέρος. Οι κ.κ. Γιώργος Πετράκης και Πάρις Δράκος είναι οι πιο αγαπημένοι «μοντέλοι» για τους αγγέλους μας. Μας υποδέχτηκαν με διάπλατα χαμόγελα και μας πρόσφεραν «σαντουιτσάκι», αλλά τα κορίτσια μας δεν πήραν, για ευνόητους λόγους… Οι δυο «οικοδεσπότες» μας όμως «τσίμπησαν» κάτι πιο ελαφρύ… Τι να κάνουμε; Αδυναμίες είναι αυτές.

A.C.Marine – Ναυτιλιακά είδη

Πως σας φαίνονται δυο πανέμορφα κορίτσια, στην πλώρη ενός επίσης πανέμορφου σκάφους, να ατενίζουν τον ορίζοντα με τα κιάλια; Σκηνή από κινηματογραφική ταινία; Μας συνεπήρε η φαντασία και ο ρομαντισμός μας. Τα κορίτσια του ortsa.gr δοκιμάζουν τα κιάλια, γιατί που ξέρετε, μπορεί να «παίξει» και το σενάριο της ταινίας στην πλώρη του σκάφους.

Sea trial-Ναυτιλιακά είδη

Το παν στην θάλασσα είναι να ξέρεις να δέσεις και να φουντάρεις ή να ρεμετζάρεις. Λοιπόν, τα κορίτσια μας άρχισαν από το Α, δηλαδή να μάθουν να δένουν. Πως όμως θα πάρεις μπεντένι στο μώλο ή στο ρεμέτζο αν δεν υπάρχει άνθρωπος να σε βοηθήσει ή αν δεν φτάνεις; Οι άγγελοί μας βρήκαν την ιδανική και πρακτική λύση. Δείτε πως με την έξυπνη «μπεντενιέρα» τα κατάφεραν.

Technochrom ΑΕ – Ναυτιλιακά είδη

Να, που βρέθηκε επιτέλους ένας ψηλότερος από τα κορίτσια μας. Ο πάντα ευγενικός και χαμογελαστός Κύριος Χρήστος Γιαννακόπουλος μας υποδέχτηκε στο περίπτερο της International, της Awl Grip και της Sikkens, δίνοντάς μας την ευκαιρία να αποθανατίσουμε μια όμορφη φωτογραφική «σύνθεση». Αν δεν ήταν ο επιτυχημένος Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρίας, θα μπορούσε να είναι ένα επιτυχημένο «μοντέλο». Ως αρμόζει σε έναν εξαίρετο οικοδεσπότη, μας πρόσφερε ένα επίσης εξαιρετικό Cardhu Single Malt, που γνωρίζει πόσο λατρεύουμε!!! Στην υγειά σας…

Viotap – Ναυτιλιακά είδη

Η Viotap κατασκευάζει καθίσματα, μαξιλάρια, τέντες, καλύμματα, biminis και εισάγει μοκέτες, φύλλα PVC, ταπετσαρίες, και ότι άλλο μπορεί να χρειασθεί το σκάφος αναψυχής για την προφύλαξή του και την άνεση των επιβατών του.

Πέρασμα ΕΠΕ-Ναυτιλιακά είδη


Οι άγγελοι του ortsa.gr ακούν με μεγάλη προσοχή τις πληροφορίες που τους δίνει ο Κύριος Μαρίνος Τάκης, σχεδιάζοντας τις προσεχείς διακοπές τους με ένα φουσκωτό. Το σίγουρο είναι ότι στο Πέρασμα θα έχουν κάθε δυνατή εξυπηρέτηση.

Entaman Yachting Experts Ltd


Μήπως το επόμενο βήμα των κοριτσιών μας είναι η αγορά ενός σκάφους αναψυχής? Όλες τις απαντήσεις θα τις βρουν ασφαλώς στην Entaman, η οποία σε συνεργασία με την Emporiki Credicom και την μεγάλη εμπειρία της στο χώρο του yacht financing είναι σε θέση να δώσει στους πελάτες τις πιο αξιόπιστες λύσεις χρηματοδότησης.

Ηλεκτρονικά σκαφών

Αιγαίον Ηλεκτρονική ΑΕ – Ηλεκτρονικά σκαφών

Αυτό, μάλιστα. Να και ένα περίπτερο, που προσφέρει ενημέρωση σε δυο ανερχόμενες «καπετάνισσες». Ο Κύριος Πέτρος Σπανός ήταν πολύ κατατοπιστικός, σε ό,τι έχει σχέση με τα πρώτα μαθήματα περί ηλεκτρονικών στους αγγέλους μας.

Intermarine Electronics Α.Ε.- Ηλεκτρονικά σκαφών

Η Intermarine Electronics, σχεδιάζει, αντιπροσωπεύει, επισκευάζει, ολοκληρώνει και εγκαθιστά συστήματα επικοινωνιών ναυσιπλοΐας καθώς και ηλεκτρονικές συσκευές πλοίων και σκαφών αναψυχής.

Hellas Marine Electronics – Ηλεκτρονικά σκαφών

Ο κος Κατσαφανάς, χαμογελαστός με τα κορίτσια του ortsa.gr Η Hellas Marine Electronics, αντιπροσωπεύει γνωστούς οίκους με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές, για τα σκάφη για τα σκάφη αναψυχής.

Τεχνάβα- Ηλεκτρονικά σκαφών

Εταιρεία με πλήρη σειρά ηλεκτρονικών- μηχανολογικών συσκευών, που καλύπτουν τις ανάγκες ενός σκάφους, με τον πληρέστερο τρόπο.

Leadmar – Ηλεκτρονικά σκαφών

Αποκλειστική αντιπρόσωπος της Furuno Hellas, και με πλούσια γκάμα στα ηλεκτρονικά ναυτιλιακά συστήματα η Leadmar με το ειδικευμένο τεχνικό της τμήμα δίνει λύσεις σε όλες τις ανάγκες του σκάφους.

Marvel ΕΠΕ – Ηλεκτρονικά σκαφών

Η Marvel δραστηριοποιείται από το 1992 στο χώρο των ηλεκτρονικών και αυτοματισμού ναυτιλίας με στόχο της πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της.

Συνέχεια στο Β Μέρος