31ο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών 2009 Μέρος Γ

Ξεναγοί σας και φέτος είναι δυο άγγελοι, δυο όμορφα νέα κορίτσια, η Ανδριανή και η Άννα. Πλοηγός, με τον φακό του ortsa στα χέρια, ο Μάκης Γιαννόπουλος. Το τιμόνι στα χέρια του πιο κατάλληλου για να ortsaρει, του Γεράσιμου Θαλασσινού. Ήταν και φέτος ένα «φανταστικό» ταξίδι στα ortsa, μιας και το www.ortsa.gr, το πρώτο online ηλεκτρονικό περιοδικό της θάλασσας συμπληρώνει τα δύο χρόνια σταθεράς και ανερχόμενης παρουσίας στο διαδίκτυο.

Μέρος Γ

VERNICOS YACHTS [email protected] – www.vernicos.gr

Η επόμενη στάση μας ήταν το περίπτερο της Vernicos. Και φυσικά, το περσινό μας μοντέλο με σάρκα και οστά, ο ίδιος ο κ. Γιώργος Βερνίκος δεν ήταν στην έκθεση την ώρα της φωτογράφησης. Έτσι, χάσαμε την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία μαζί του, προς μεγάλη απογοήτευση των κοριτσιών. Εκείνο που δεν έχασαν, όμως τα κορίτσια μας ήταν η ευκαιρία να δουν από κοντά το όμορφο Regal 2450 αλλά και το Regal 520 του ομώνυμου αμερικάνικου ναυπηγείου. Όπως είναι γνωστό, η Vernicos Yachts, πέρα από τα Regal αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και τα πολύ γνωστά μας γαλλικά σκάφη Beneteau.

MEGA YACHTS [email protected] – www.megayachtsgr.com

Riviera, Larson και Persuit ήταν τα σκάφη που είδαν οι άγγελοι του ortsa.gr στο περίπτερο της Maga Yachts, όμως έφυγαν με έναν καημό. Δεν μπόρεσαν κάνουν μια αναμνηστική φωτογράφηση με τον ίδιο τον Mr. Mega, τον κ. Γιώργο Μαντόπουλο. Δεν πειράζει όμως. Η συνέχεια στο σαλόνι του 2010. Κάπου θα τον πετύχουμε… Μέχρι τότε, αρκέστηκαν στο να δουν και να θαυμάσουν τα Pursuit OS 315 Offshore και Larson Senza 186 I/O.

LABEA YACHTING [email protected] – www.labea.eu

Ένα όμορφο σκάφος, το Viking Marine 285 επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν σαν φόντο για τη φωτογράφηση με τον κ. Χρήστο Ζαρίφη, που έδειχνε ενθουσιασμένος από την γνωριμία του με τους αγγέλους του ortsa.gr. Άλλωστε και ποιος δεν θα ήταν στη θέση του…

ΑΙΓΑΙΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ [email protected] – www.aegean-electronics.gr

Στα ηλεκτρονικά, οι άγγελοι του ortsa.gr είναι αυθεντίες αν και στα marine δεν έδειξαν να έχουν πολλές γνώσεις, παρά το ειδικό σεμινάριο που τους έγινε. Όμως έδειξαν πως το έχουν…

PANTAENIUS YACHT INSURANCE [email protected] – www.pantaenius.com

Όχι, οι άγγελοι του ortsa.gr δεν έχουν δικό τους σκάφος, αλλά επισκέφτηκαν την Pantaenius για μια ενημέρωση. Όπως λέγεται, το «καλύτερο σκάφος είναι του φίλου μας» και σίγουρα πρέπει να ξέρουν τις καλύψεις και τους όρους της ασφάλισης.

SEA & BOAT [email protected] – www.seaboat.gr

Είναι να μην δουν πασαρέλα τα κορίτσια του ortsa.gr. Φυσικά, δεν είναι οι πασαρέλες, στις οποίες είναι συνηθισμένες, αλλά μια πασαρέλα είναι πάντα μια πασαρέλα. Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται… Ο κ. Νίκος Βενιέρης απέφυγε διακριτικά να μπει μέσα στο πλάνο της φωτογραφίας αλλά επιφυλασσόμαστε…

TECHNOCHROM [email protected] – www.technochrom.gr

Με ιδιαίτερη χαρά στάθηκαν τα κορίτσια μας στο περίπτερο της Technochrom, που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τα χρώματα για τη ναυτιλία Awlgrip και International. Ο λόγος δεν είναι φυσικά τα χρώματα, αλλά η φίλη τους, που όπως και πέρσι ήταν στο περίπτερο. Έτσι, μας έδωσαν ένα πολύ όμορφο ενσταντανέ με φόντο της International. Και για να μην ξεχνιόμαστε, αξίζει να διαβάσετε στο ortsa.gr τις προτάσεις της εταιρίας για την αντιοσμωτική προστασία του σκάφους…

Α. ΑΝΔΡΕΟΥ & ΣΙΑ [email protected] – www.aandreou.gr

Η γνωστή μας φίρμα ήταν εκεί, με έναν ιδιαίτερα εμπεριστατωμένο νέο κατάλογο προϊόντων, με χιλιάδες τεχνολογικές λύσεις και τεχνογνωσία. Με μεγάλη μας χαρά είδαμε στις επάλξεις τη νέα γενιά Ανδρέου, που φωτογραφήθηκε με τα κορίτσια μας.

SKIPPER – B.S.K. [email protected] – www.skipper-bsk.gr

Το Skipper 85 4U διάλεξαν στο ομώνυμο περίπτερο τα κορίτσια μας. Η χανιώτικη φίρμα από την όμορφη Κρήτη, αλλά και το έντονο χρώμα του σκάφους τράβηξαν τα βλέμματα των αγγέλων μας.

TOP LINE [email protected] – www.topline.gr

Η λατρεία που έχουν τα κορίτσια μας στα φουσκωτά είναι παροιμιώδης. Το Topline S24 με κλιμακωτή γάστρα ήταν το σκάφος που τις κέρδισε στο περίπτερο της ομώνυμης εταιρίας. Δυστυχώς, στο σαλόνι δεν μπόρεσαν να εκτιμήσουν και τις επιδόσεις του σε ταχύτητα και πλεύση. Μια άλλη φορά, στη θάλασσα…

KAPPA MARINE [email protected] – www.kappamarine.gr

Αμερικάνικα σκάφη Sea Ray, αγγλικά Fairline, Majesty από το Dubai, πολωνέζικα Galeon, δανέζικα Royal Denship, τι απ? όλα να διαλέξουν τα κορίτσια του ortsa.gr. Τελικά, επέλεξαν ένα όμορφο Sea Ray, το Sundancer 335, που τους ταίριαζε περισσότερο και στο βαλάντιό τους. Κρίμα, που την ώρα της επίσκεψής μας δεν ήταν στο περίπτερο το ζεύγος Κατσούλα, για μια πιο λαμπερή φωτογράφηση με την γλυκύτατη κα. Καίτη Κατσούλα.

MOTONAUTICA HELLAS [email protected] – www.motonautica.gr

Mito 31 ήταν το σκάφος της επιλογής των αγγέλων μας, αλλά και το Vesevus 35 δεν τους έπεσε μεγάλο. Το ιταλικό ναυπηγείο Motonautica Vesuviana είναι από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά ονόματα στο χώρο του ποιοτικού φουσκωτού. Ξέρουν να ξεχωρίζουν την ποιότητα τα κορίτσια του ortsa.gr.

ΠΡΟΜΑΡΙΝ ΜΟΝ. ΕΠΕ [email protected] – www.marvel.gr

Οι άγγελοι ανέβηκαν στο Marvel 960, σχολίασαν την επιθετική φιγούρα του και το καινούργιο χρώμα του. Ο κ. Καραμπέτσος, ιδιοκτήτης της εταιρίας, πάντα ευγενικός και πρόσχαρος, μας μίλησε για τα σκάφη του και μας υποσχέθηκε βόλτα.

Δείτε τη συνέχεια στο Δ Μέρος…