1ος Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Επιχειρήσεων

1ος Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Επιχειρήσεων

3 & 4 Οκτωβρίου 2009
Αργοσαρωνικός Κόλπος

Ομαδικό Πνεύμα
Οι ρόλοι μοιράζονται…
Ο αγώνας για την επίτευξη των στόχων αρχίζει!

Πλώρη για τη διοργάνωση ενός συναρπαστικού Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Επιχειρήσεων έχουν βάλει η Zita Executive Yachting και ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδας, οι οποίοι διοργανώνουν και σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στον 1ο Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Επιχειρήσεων,3-4 Οκτωβρίου 2009.


Ο αγώνας θα ξεκινήσει το Σάββατο 3 Οκτωβρίου από το Φάληρο και θα τελειώσει κοντά στο νησί της Αίγινας την ίδια ημέρα. Τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν στο νησί του Πόρου, ενώ την επόμενη ημέρα, στις 4 Οκτωβρίου, η 2η Ιστιοδρομία θα αρχίσει από το Πόρο προς το Φάληρο. Τα τελικά αποτελέσματα θα ληφθούν από αυτές τις 2 διαδρομές του αγώνα. Η τελετή λήξης και τα βραβεία θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή αμέσως μετά από το τέλος του αγώνα στην ιστορική και όμορφη έδρα του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας στο Μικρολίμανο.


Θα υπάρξουν συνολικά 35 σκάφη με πλήρωμα 10 μελών από την Ελλάδα και το εξωτερικό για ένα διήμερο ιστιοπλοϊκό αγώνα στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2009. Θα εργαστούν σκληρά για να δείξουν ότι η ομαδική εργασία και το ομαδικό πνεύμα είναι ο καλύτερος σύμμαχος κατά τη διάρκεια μιας ανθρώπινης σύγκρουσης για οποιαδήποτε αντιξοότητα.


ΣΤΟΧΟΙ

• Επαφή μεταξύ των συμμετεχόντων εκτός εργασιακού περιβάλλοντος… ώστε να γνωρίσει ο ένας τον άλλο καλύτερα

• Προώθηση του ομαδικού πνεύματος και της συνεργασίας

• Ανάπτυξη δεξιοτήτων και προσαρμογών, τα οποία μπορούν να αναπτυχθούν μόνο εκτός εργασιακού περιβάλλοντος

• Συμμετοχή σε κάτι διαφορετικό… και κάτι πραγματικά οικολογικό!

Οφέλη

• Η επαφή με τη θάλασσα, ενισχύει την προσωπικότητα.
• Η επαφή με τη θάλασσα, χαλαρώνει και ανταμείβει. Αφήστε τα προβλήματα στην αποβάθρα, βγείτε για ιστιοπλοΐα και αντιμετωπίστε τα ξανά στην ακτή. Είναι δεδομένο ότι θα είναι ελαφρύτερα
• Οι εργαζόμενοι αναπτύσσουν ομαδικό πνεύμα και μαθαίνουν να λειτουργούν υπό πίεση καθώς και είναι ανταγωνιστικοί υπό αντίξοες συνθήκες.
• Προώθηση της ανταγωνιστικότητας.
• Κατάκτηση της τέχνης της ναυτοσύνης.
• Νέες εμπειρίες ζωής.
• Οι εργαζόμενοι γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους και ανακαλύπτουν προτερήματα της προσωπικότητας τους άγνωστες μέχρι σήμερα.

Η συμμετοχή σε ένα τέτοιο γεγονός είναι από μόνη της μια νίκη και μια επιτυχία.


Οι κοινωνικές, οικονομικές και επιχειρηματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζονται από μια σύγχρονη επιχείρηση είναι οι αιτίες για την ένωση των ανθρώπινων δυνάμεων. Η δυσκολία δημιουργεί την πρόκληση και στη συνέχεια την ομάδα.
Η ομάδα εμπνέεται από τη φιλοσοφία της ομαδικής εργασίας και θέτει στόχους. Οι ρόλοι μοιράζονται και το επιτυχές αποτέλεσμα μοιράζεται αναλόγως.
Ο 1ος Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Επιχειρήσεων βασίζεται στην ανάγκη της ένωσης των δυνάμεων, της τμηματικής εργασίας και τελικά στη συμμετοχή όλων στο αποτέλεσμα.

Με την πεποίθηση ότι διοργανώνουμε ένα πολλαπλής σημασίας θαλάσσιο γεγονός με σεβασμό προς το περιβάλλον, τη θάλασσα και το οποίο ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε αυτή τη μοναδική εμπειρία γεμάτη συγκινήσεις, τον 1ο Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Επιχειρήσεων.

Να είστε εκεί…

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην προστασία του περιβάλλοντος
και ιδιαίτερα στην προστασία των θαλασσών μας

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών, μπορείτε να επικοινωνείτε με:
Mrs. Tsaroucha, Zita Executive Yachting. Tel: 211 100 1772, fax: 210 66 42 116,
E Mail: [email protected] , www.zitaexecutiveyachting.gr