Εξωλέμβια μηχανή Suzuki DF140A

Νομίζατε πως οι πρωτοπορία της Suzuki τελειώνει εδώ; Μεγάλο λάθος. Όπως είπαμε και σε προηγούμενα άρθρα, η Suzuki είναι μια εταιρεία που ξέρει πώς να πρωτοπορεί και να εκπλήσσει το πιστό της κοινό, φτιάχνοντας εξωλέμβιες μηχανές για όλα τα γούστα.

DF140A_side

 

Γι’ αυτό και οι μηχανικοί της Suzuki παρέδωσαν στο κοινό τους την νέα εξωλέμβια μηχανή DF 140A χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία που προσφέρει μεγάλη οικονομία καυσίμου χωρίς να θυσιάζει απόδοση και δύναμη.

DF140A_head

Η νέα εξωλέμβια μηχανή DF 140A ενσωματώνει και αυτή το σύστημα Suzuki Lean Burn, το ίδιο σύστημα που έχει η DF300, η DF30A και η DF25A. Αυτό το σύστημα Lean Burn επιτρέπει στον κινητήρα να λειτουργεί πιο λιτά με το προηγμένο μίγμα καυσίμου που παρέχει σημαντικές βελτιώσεις στην αποδοτικότητα του καυσίμου αλλά και στην απόδοση του κινητήρα. Επιπροσθέτως, με το σύστημα ελέγχου των εκπομπών καυσαερίων, οι εκπομπές καυσαερίων μειώνονται αισθητά, γίνονται πιο σταθερές και δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.

DF140A_face

Δεν σταματάμε μόνο εδώ.

Η νέα εξωλέμβια μηχανή Suzuki DF 140A παρέχει:

· Αισθητήρα κτύπων: το σύστημα αυτό χρησιμοποιείται για την ανίχνευση και τον έλεγχο ανώμαλης καύσης, επιτρέποντας στον κινητήρα να λειτουργεί με βέλτιστο τρόπο.

· Ανιχνευτή νερού: Το νερό μέσα στα καύσιμα μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα. Χαμηλή καύση, μικρότερη ισχύ και διάβρωση. Με το σύστημα ανίχνευσης νερού, χρησιμοποιεί τόσο οπτικές όσο και ηχητικές προειδοποιήσεις όταν βρει νερό στα καύσιμα.

· Διαδοχική, ηλεκτρονική έγχυση καυσίμου πολλαπλών σημείων: Το εξελιγμένο αυτό σύστημα, υπολογίζει ανά πάσα στιγμή και σε πραγματικό χρόνο την βέλτιστη ποσότητα καυσίμου που πρέπει να «κάψει» ο κινητήρας, χρησιμοποιώντας μια μονάδα ηλεκτρονικού ελέγχου η οποία είναι εγκατεστημένη σε σημαντικά σημεία του κινητήρα.

· Νέο κάλυμμα κινητήρα: νέο, πιο επιθετικό και δυνατό design, που προήλθε μέσα από έρευνα των μηχανικών της Suzuki για μεγαλύτερη αποδοτικότητα και καλύτερη ψύξη του κινητήρα.

· Διακόπτη ελέγχου στροφών (προαιρετικό): Με ένα μικρό διακόπτη, μπορείτε να αλλάξετε τις στροφές του κινητήρα σε χαμηλές ή όχι, κρατώντας το σκάφος σε σταθερή ταχύτητα όσο εσείς το επιθυμείτε.

· Αντιδιαβρωτικό φινίρισμα: ειδικά σχεδιασμένο για να αυξήσει την αντοχή του κινητήρα και να συμβάλει στην προστασία των εσωτερικών εξαρτημάτων της εξωλέμβιας μηχανής.

DF140A_back

Τα χρόνια εμπειρίας και η τεράστια τεχνογνωσία κάνουν την Suzuki πρωτοπόρο στις μηχανές θαλάσσης.

Εάν ψάχνετε για περιπέτεια και ατελείωτες βόλτες στην θάλασσα, τότε η επιλογή είναι μία. Suzuki!

Επειδή δεν αρέσει σε κανέναν να μένει μεσοπέλαγα από μια σταγόνα νερό στα καύσιμα, εμπιστευθείτε την Suzuki και κάντε ξέγνοιαστες διακοπές φέτος το καλοκαίρι.

Suzuki-Marine
Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ
Λεωφόρος Αθηνών 169
104-47 Αθήνα
www.suzuki-marine.gr