Σκάφη Regulator – Regulator 28FS

description

Επιμέλεια Άρης Κρητικός

Τον περασμένο Αύγουστο η Regulator Marine ανακοίνωσε την κατασκευή του καινούργιου μοντέλου της που συνδυάζει την κλασική γραμμή των Regulator για ψάρεμα αλλά και για οικογενειακή / τουριστική χρήση, με όλες τις τελευταίες καινοτομίες που υπάρχουν σήμερα.

description

Βασισμένο στην σχεδιαστική λογική του 34SS, με την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής και θρυλική αποσβεστική πλεύση των Regulator αλλά και ταχύτητα 55 κόμβων, το νέο αυτό μοντέλο συνεχίζει μια εικοσαετή παράδοση καθιέρωσης της Regulator ως κορυφαίο κατασκευαστή της κατηγορίας.

description

Η πρόκληση ήταν να κρατήσει η εταιρεία όλα τα καλά στοιχεία από το Regulator 26, και να προσθέσει όλες τις λεπτομέρειες που δίνει η τεχνολογία σήμερα.
Το κατάστρωμα προσφέρεται για ανεμπόδιστο ψάρεμα έχει πολλούς χώρους για την αποθήκευση των ψαριών. Tο κάθισμα της πλώρης σχεδιάστηκε πιο χαμηλό για περισσότερη ασφάλεια και άνεση, με ρέλια ασφαλείας. Κάτω από το κάθισμα υπάρχει αποθηκευτικός χώρος 275 λίτρων.

description

Στην κονσόλα βρίσκονται τα ηλεκτρονικά όργανα του σκάφους, οι μπαταρίες, τα χειριστήρια και στο εσωτερικό της υπάρχει η τουαλέτα του σκάφους.
Ο ανοιγόμενος καναπές στην πρύμνη είναι μια έξυπνη καινοτομία η οποία δίνει τη δυνατότητα του ανοιχτού deck για τις ώρες του ψαρέματος αλλά και τη δυνατότητα φιλοξενίας περισσότερων καθισμένων επιβατών.

description

Το 24 μοιρών deadrise της πρύμης, κοινό σε όλα τα μοντέλα της Regulator, ξεπερνάει το κοφτό κύμα με ευκολία προσφέροντας μία άνετη πλεύση, ακόμη και με μεγάλες ταχύτητες.

Το 28FS έχει δύο ισχυρούς κινητήρες Yamaha 600HP.
Με μήκος 9 μέτρων και 3 πλάτος το 28FS είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκάφη στην κλάση του. Οι μεγάλοι χώροι στα ταμπούκια του σκάφους το κάνουν ιδανικό όχι μόνο για αλιευτικές περιπέτειες αλλά και για τουριστική χρήση με την οικογένεια και φίλους.

description

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Ολικό μήκος 8.47 μ.
Μέγιστο πλάτος 2.90 μ.
Εκτόπισμα 3750 κιλά
Μέγιστη ισχύς 600hp
Δεξαμενή νερού 125 λίτρα
Δεξαμενή καυσίμων 885 λίτρα
deadrise 24 μοίρες

Αντιπρόσωπος:

Inter Marine S.A.
Περγάμου 27 & Εύας
166 75 ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΘΗΝΑ

Τηλ.: 210 – 9626767
Fax: 210 – 9604508
Email: [email protected]
www.intermarine.com.gr

Δείτε όλα τα σκάφη της Regulator