Σεμινάριο Γλαύκος: «Ελεύθερη Κατάδυση: τεχνικές – μέθοδοι – πρακτικές»

Ο σύλλογος υποβρυχίου κυνηγίου «Γλαύκος» διοργανώνει τριήμερο σεμινάριο (θεωρητικό + πρακτικό) για το μήνα Ιούνιο με θέμα «Ελεύθερη Κατάδυση : τεχνικές – μέθοδοι – πρακτικές».

glaukos

Εισηγητής θα είναι ο Σταύρος Μπακανδρέας. Η πολυετής εμπειρία του και η ευκολία με την οποία μεταδίδει τις γνώσεις του τον καθιστούν από τους πιο κατάλληλους γι’ αυτό το σεμινάριο.

Όπως λέει και ο τίτλος του το σεμινάριο θα απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα ελεύθερων δυτών, από τους πιο αρχάριους έως και τους πολύ έμπειρους. Δεν είναι τυχαίο που άτομα με υψηλό επίπεδο γνώσεων, αλλά και επιδόσεων παρακολουθούν τις διαλέξεις του συγκεκριμένου ομιλητή.

Το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου θα γίνει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στις 19:30 στα γραφεία του συλλόγου στο Νέο Κόσμο (Αγκύλης 78) καθώς και την Τετάρτη 18 Ιουνίου.

Η ύλη του σεμιναρίου θα περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων θέματα φυσιολογίας, μεθόδους εξίσωσης, αναπνοών και χαλάρωσης, περιγραφή της σωστής πεδιλιάς τόσο στην επιφάνεια όσο και κατά τη διάρκεια της κατάδυσης, σωστό σπάσιμο μέσης, αλλά και πιο εξειδικευμένα θέματα που αφορούν πιο προχωρημένους ελεύθερους δύτες.
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα μπορέσετε να κάνετε ερωτήσεις για θέματα που σας απασχολούν και πιθανόν σας εμποδίζουν να εξελιχθείτε.

Τις απαντήσεις που θα λάβετε θα μπορέσετε να τις εφαρμόσετε στην πράξη στο πρακτικό μέρος του σεμιναρίου που θα γίνει το Σάββατο 21 Ιουνίου στο 2ο λιμανάκι Βουλιαγμένης.

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε τμήματα αναλόγως του επιπέδου του καθενός και θα δίνονται συμβουλές στον καθένα με σκοπό τη βελτίωση της τεχνικής του. Επίσης θα ληφθεί φωτογραφικό υλικό καθώς και βίντεο, τα οποία θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του συλλόγου.
Για τα οικονομικώς εντάξει μέλη το σεμινάριο είναι δωρεάν, ενώ για μη μέλη το κόστος ανέρχεται στα 20 € (ή 15 € εάν δεν παρακολουθήσετε το πρακτικό κομμάτι).

Στα μέσα του σεμιναρίου της Δευτέρας θα γίνει λαχειοφόρος αγορά (2 €/λαχνό) για έξι (6) σχολεία ελεύθερης κατάδυσης με 50% έκπτωση στα δίδακτρα προσφορά του Σταύρου Μπακανδρέα
Για το σεμινάριο Γλαύκος  «Ελεύθερη Κατάδυση: τεχνικές – μέθοδοι – πρακτικές» έχει οριστεί ως μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων τα 30 άτομα.
Για το λόγο αυτό θα πρέπει όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους μέσω e-mail στο [email protected] αφήνοντας ονοματεπώνυμο και κινητό.
Σας περιμένουμε !