Ξεκίνησε το πρώτο πρατήριο ελίν στην Μύκονο

Ξεκίνησε το πρώτο πρατήριο ελίν στην Μύκονο

Τα 130 νησιωτικά πρατήρια έφθασε το δίκτυο της ΕΛΙΝΟΙΛ

Ένα νέο, υπερσύγχρονο πρατήριο ελίν ξεκίνησε τη λειτουργία του στη Μύκονο, προσφέροντας καύσιμα και λιπαντικά άριστης ποιότητας αλλά και άψογη εξυπηρέτηση τόσο στον τοπικό πληθυσμό όσο και τους πολυάριθμους επισκέπτες από όλο τον κόσμο, του κοσμικότερου νησιωτικού προορισμού της Ελλάδας.

Το νέο πρατήριο ελίν, το οποίο βρίσκεται στο κομβικότερο σημείο του νησιού, τη Χώρα της Μυκόνου και απέχει μόλις 3 χλμ από το αεροδρόμιο, είναι άρτια εξοπλισμένο και στελεχωμένο έτσι ώστε να παρέχει πλήρη γκάμα υπηρεσιών αλλά και να προσφέρει τις μοναδικές υπηρεσίες ελίν yachting στα σκάφη αναψυχής που προσεγγίζουν το νησί. Με το συγκεκριμένο πρατήριο η ΕΛΙΝΟΙΛ φθάνει τα 130 νησιωτικά και ξεπερνά σε σύνολο τα 560 σε όλη την Ελλάδα. Ταυτόχρονα με την ανάπτυξη του δικτύου η εταιρία παραμένει προσηλωμένη στο στόχο της να αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Έλληνα καταναλωτή προσφέροντας μέσα από κάθε πρατήριο ελίν άψογη εξυπηρέτηση και άριστη ποιότητα καυσίμων, η οποία εξασφαλίζεται μέσω των χιλιάδων ελέγχων που εκτελούνται κάθε χρόνο από το Εργαστήριο Καυσίμων του ΕΜΠ.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ, γνωστή με το εμπορικό σήμα ελίν, κατατάσσεται στις κορυφαίες εταιρίες πετρελαιοειδών της χώρας, η οποία, εκτός από τον χώρο των πρατηρίων, δραστηριοποιείται με σημαντικά μερίδια αγοράς, στον εφοδιασμό της βιομηχανίας, της ναυτιλίας, των σκαφών αναψυχής και των οικιών, διαθέτοντας υγρά και στερεά καύσιμα καθώς και λιπαντικά κορυφαίας ποιότητας.