Νέο Yacht Controller

Το σύστημα Yacht Controller της Power Yacht επιτρέπει να χειρίζεστε και να μανουβράρετε ασύρματα το σκάφος σας, κάνοντας τη διαδικασία του «δεσίματος» ευκολότερη, γρηγορότερη και ασφαλέστερη.

Τώρα μπορείτε μόνοι σας, χωρίς τη βοήθεια πληρώματος ή οποιουδήποτε άλλου τρίτου προσώπου, να δέσετε με ασφάλεια το σκάφος σας οπουδήποτε, γρήγορα και… ασύρματα!!

Με το Yacht Controller μπορείτε να χειρίζεστε με ένα μόνο χειριστήριο τις δύο μηχανές του σκάφους σας, το bow thruster, το stern thruster, αλλά και τον εργάτη της άγκυρας ταυτόχρονα (New model – 5 Functions!!). Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε το μοντέλο και τις λειτουργίες του Yacht Controller σύμφωνα με τις ανάγκες σας, με μοναδική προϋπόθεση το σκάφος σας να διαθέτει ηλεκτρονικά χειριστήρια.

Το νέο Yacht Controller Dual Band σας προσφέρει διπλό δέκτη που λειτουργεί σε δύο διαφορετικές συχνότητες, αποκλείοντας έτσι 100% το ενδεχόμενο των παρεμβολών ή της κακής λήψης από το ασύρματο χειριστήριο. Ακόμα, αν οι ανάγκες
σας αυξηθούν μπορείτε πολύ εύκολα να προσθέσετε λειτουργίες (π.χ. τον χειρισμό του εργάτη της άγκυρας), οποιαδήποτε στιγμή. Ενδεικτικά led στον δέκτη θα σας δείχνουν πάντα τη κατάσταση λειτουργίας του συστήματος, όπως επίσης στην περίπτωση βλάβης, που ακριβώς έχει προκληθεί αυτή.

Πολλά ακόμα καινούρια χαρακτηριστικά κάνουν το Yacht Controller απαραίτητο για κάθε ιδιοκτήτη ή καπετάνιο οποιουδήποτε σκάφους!!

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.poweryacht.gr Τηλ. 210.98.20.383.